Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

Het salaris van Nathan Aké bij Manchester City

Nathan Aké maakte nooit zijn debuut in de Eredivisie maar is inmiddels een gewaardeerde verdediger bij Manchester City. Ook in het Nederlands elftal is hij een solide speler met inmiddels al meer dan 30 interlands. Dit is het salaris van Nathan Aké in de Premier League bij Manchester City!

€50 FREE BETS

€10 NO DEPOSIT

€60 FREE BETS

€250 FREE BET

Het jaarsalaris van Aké

Nathan Aké is geboren in Den Haag en speelde in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en Feyenoord. Al op jonge leeftijd vertrok hij naar Engeland om bij Chelsea te gaan spelen. Met wat omwegen binnen Engeland (Reading, Watford, Bournemouth) speelt hij inmiddels in de top bij Manchester City. In 2020 werd hij voor een geschat bedrag van 45 miljoen euro overgenomen van Bournemouth.

Volgens verschillende bronnen is het salaris van Nathan Aké in Manchester £80,000 per week, wat neerkomt op €91.000 per week. Zijn jaarsalaris bedraagt dus zo’n 4,7 miljoen euro per jaar. Momenteel wordt hij een steeds belangrijkere speler voor City, dus zijn salaris zal snel verhoogd worden om zijn status te belonen. Met een nieuw verbeterd contract zal zijn salaris stijgen naar minimaal 7 miljoen euro per jaar.

 

Vergelijkbaar met het salaris van Nathan Aké verdient zijn Oranje-collega Wout Weghorst, hij verdient zo’n 7 miljoen euro per jaar bij Manchester United.

 

Ben jij benieuwd naar wat andere Oranje internationals aan salaris verdienen bij hun club? Memphis Depay verdiend tegenwoordig bij Atletico Madrid zo een €5 miljoen per jaar. Sterspeler Frenkie de Jong is de grootverdiener bij FC Barcelona. 

Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo