fbpx
€50 gratis weddenschap

Het salaris van Nathan Aké bij Manchester City

Nathan Aké maakte nooit zijn debuut in de Eredivisie maar is inmiddels een gewaardeerde verdediger bij Manchester City. Ook in het Nederlands elftal is hij een solide speler met inmiddels al meer dan 30 interlands. Dit is het salaris van Nathan Aké in de Premier League bij Manchester City!

Speel €5 en krijg 125 FREE SPINS!

Het jaarsalaris van Aké

Nathan Aké is geboren in Den Haag en speelde in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en Feyenoord. Al op jonge leeftijd vertrok hij naar Engeland om bij Chelsea te gaan spelen. Met wat omwegen binnen Engeland (Reading, Watford, Bournemouth) speelt hij inmiddels in de top bij Manchester City. In 2020 werd hij voor een geschat bedrag van 45 miljoen euro overgenomen van Bournemouth.

Volgens verschillende bronnen is het salaris van Nathan Aké in Manchester £80,000 per week, wat neerkomt op €91.000 per week. Zijn jaarsalaris bedraagt dus zo’n 4,7 miljoen euro per jaar. Momenteel wordt hij een steeds belangrijkere speler voor City, dus zijn salaris zal snel verhoogd worden om zijn status te belonen. Met een nieuw verbeterd contract zal zijn salaris stijgen naar minimaal 7 miljoen euro per jaar.

 

Vergelijkbaar met het salaris van Nathan Aké verdient zijn Oranje-collega Wout Weghorst, hij verdient zo’n 7 miljoen euro per jaar bij Manchester United.

 

Ben jij benieuwd naar wat andere Oranje internationals aan salaris verdienen bij hun club? Memphis Depay verdiend tegenwoordig bij Atletico Madrid zo een €5 miljoen per jaar. Sterspeler Frenkie de Jong is de grootverdiener bij FC Barcelona. 

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P