fbpx
€50 gratis weddenschap

Wat zijn de regels wanneer een speler opgeeft bij tennis?

Je hebt een tennis betje gezet, en de speler waarop je hebt ingezet (of de tegenstander) krijgt een blessure en geeft op. Wat doen bookmakers dan met je weddenschap? Bookmakers gaan verschillend om met spelers die opgeven. Op deze pagina kan je overzichtelijk zien welke regels er gelden.

Weddenschap blijft staan als de eerste set is gespeeld, anders ongeldig

Jacks.nl

Unibet

Betcity

Bingoal

Weddenschap is ongeldig als een speler opgeeft

LiveScore Bet

Circus

bet365

Toto

Zebet

Holland Casino

Let wel op, deze regels gelden alleen voor de normale 1X2 weddenschappen (wie wint er?). Voor andere bets gelden andere regels. Als de uitslag van een bet al bekend is, dan blijven de weddenschappen wel geldig. Als je bijvoorbeeld inzet op wie de eerste set wint, en de eerste set is al voltooid dan blijft die weddenschap staan.

Win zelfs als de tegenstander opgeeft

Bij geselecteerde ATP-evenementen en alle WTA- en Grand Slam-evenementen kun je profiteren van een unieke promotie bij bet365.

Bij opgave van de tegenstander krijg jij je weddenschap uitbetaald! Het maakt niet uit of jouw favoriet voor of achter staat, jij krijgt je geld. 

De promotie geldt alleen wanneer een speler opgeeft tijdens de wedstrijd. Word nu lid bij bet365 en speel op tennis voor de beste winstkansen!

Lees zelf altijd de voorwaarden!

Bet365

  Groot aanbod sportweddenschappen
  Goede bonussen
  50 free spins

Welkomstbonus

€50 FREE BETS

BetFans beoordeling

Bet365

  Groot aanbod tennis
  Veel promoties
  Snele opnames

Welkomstbonus

€50 free bets

Toto tennis opgave

Zoals je in bovenstaande tabel kan zien is je weddenschap bij TOTO ongeldig als er een speler opgeeft (blessure of welke andere reden dan ook). Je krijgt dan dus je inzet terug, ongeacht of je hebt ingezet op de speler die wint of verliest.

Unibet tennis opgave

Wanneer een speler opgeeft bij tennis en je hebt je weddenschap geplaatst op Unibet, dan blijft de weddenschap staan als de eerste set voltooid is. De weddenschap wordt dan dus uitbetaald op basis van welke speler doorgaat naar de volgende ronde.

Als er nog geen complete set is gespeeld, dan krijg je je inzet terug.

Betcity tennis opgave

Wat gebeurt er met je weddenschap wanneer een tennisser opgeeft en je hebt je weddenschap geplaatst bij Betcity? Betcity zegt hierover het volgende:

“Als de eerste set van de match al is gespeeld, blijft je weddenschap gelden. De speler die naar de volgende ronde gaat of het toernooi wint, zal als winnaar van de wedstrijd beschouwd worden, ongeacht hoe lang deze heeft geduurd, opgaves of diskwalificaties. Geeft een speler op voor het einde van de eerste set, dan zal je weddenschap als ongeldig worden gezien.”

Zoals je in de tabel bovenaan de pagina al kon zien, gelden bij Betcity dus dezelfde regels als bij Unibet (en Jacks.nl).

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P