fbpx
€50 gratis weddenschap

FREE BETS

Bookmakers geven vaak free bets weg om hun spelers te vriend te houden. Het is een populaire en leuke manier om kennis te maken met het aanbod van de bookmakers. Vind en vergelijk hier de bookmakers met de beste Free Bets en Risicoloze Weddenschappen

Beste free bets 2022

Bet365

Welkomstbonus
  • 100% tot €100
populair

Jack's

Welkomstbonus
  • 100% tot €50
zoals unibet

De beste gratis weddenschappen

Free bets of risicoloze weddenschappen zijn een zeer aantrekkelijke manier om nieuwe klanten te lokken. Op deze manier kunnen ze zich onderscheiden van andere websites. Dit is dan ook de reden dat veel bookmakers dit extraatje aanbieden aan hun nieuwe klanten. Sommige bookmakers zullen ook aan bestaande klanten zelfs van tijd tot tijd met een goede gratis weddenschap komen. Op deze pagina vind je alle free bets of risicoloze weddenschappen die je kan claimen, inclusief uitleg hoe hiervan optimaal te profiteren.

Hoe werkt een free bet

Gratis weddenschappen weggeven is een van de beste manieren voor bookmakers om mensen aan zich te binden. De bookmakers hebben vaak verschillende voorwaarden om deze free bet te verdienen, lees de voorwaarden dus altijd goed door. Meestal moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen om de free bet te ontvangen. Hierbij kan je denken aan eerst  een bepaald bedrag inzetten waarna je een free bet van hetzelfde bedrag ontvangt. Dit is de meest voorkomende vorm van het verdienen van een free bet. Soms zal je ook een gratis weddenschap ontvangen zonder dat je daarvoor een storting of inzet hoeft te doen, dat zijn natuurlijk hele mooie promoties. 
Wanneer je de free bet hebt ontvangen zal je deze meestal kunnen inzetten op een weddenschap naar keuze. Hier geeft de bookmaker altijd informatie over. Bij een gratis weddenschap krijg je altijd de winst van de weddenschap uitgekeerd, en dus niet de inzet zelf zoals bij een weddenschap met je eigen geld het geval is. Voorbeeld: je zet je €10 free bet in op een correct score 1-0 voor Ajax met een odd van 6,50. Hierdoor zal je dus een bedrag van 55 euro op je account terugkrijgen wanneer je wint. 

Verschil tussen een free bet of risicoloze weddenschap

Naast free bets/gratis weddenschappen bestaan er ook risicoloze weddenschappen. Deze werken een klein beetje anders. Hierbij zet je je eigen geld in en krijg je je geld terug wanneer je weddenschap verloren gaat. Dit geld wat je terugkrijgt zal in de meeste gevallen als een free bet op je account worden bijgeschreven. Dit is altijd te lezen in de voorwaarden hoe het precies werkt. 
Met een risicoloze weddenschap krijg je dus een tweede kans als je je bet verliest. Deze manier van een promotie kan je bij sommige bookmakers als welkomstbonus ontvangen, maar ook bestaande spelers zullen geregeld een aanbieding krijgen voor een risicoloze weddenschap.
Voor de beste welkomstbonussen, waaronder free bets en risk free bets kan je op deze pagina kijken.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een free bet krijgen?

Meestal zal je een free bet als welkomstbonus ontvangen, maar bookmakers zullen ook geregeld free bets geven als je al een account hebt. Hou vooral deze pagina in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je niks mist.

Moet ik eerst storten voordat ik een free bet krijg?

Bij de meeste free bet aanbiedingen zal dit het geval zijn, maar dit is niet altijd zo. Hou deze pagina dus in de gaten om geen enkele goede free bet te missen!

Kan ik met een free bet inzetten op seizoenweddenschappen?

Ja, dat is meestal wel mogelijk maar check wel de voorwaarden die bij de free bet horen. Lees hier alles over seizoensweddenschappen.

Hebben free bets een vervaldatum?

Meestal is dit wel het geval, check dus altijd goed de voorwaarden die bij de gratis weddenschap horen.

Wat is de hoogste free bet momenteel?

Momenteel krijg je bij bet365 de hoogste free bet, 100 euro. Meld je hier aan om deze free bet te claimen!

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P