fbpx
€50 gratis weddenschap
betmgm logo 1

BetMGM 50x je inzet

Bij BetMGM, een van de snelst groeiende online gokplatforms in Nederland, heb je nu de kans om je inzet maar liefst 50 keer te winnen.

BetMGM heeft namelijk een exclusieve welkomstbonus opgezet in samenwerking met Betfans en is ontworpen om nieuwe spelers een geweldige start te geven.

Lees verder en leer alles over de Golden Odds promotie en hoe je optimaal kunt profiteren.

Al een account bij BetMGM?

Naast BetMGM heeft ook bookmaker Jacks een Odds Boost beschikbaar voor de EK-finale in Berlijn. Wed €1 en win 50x of 100x je inzet tot maximaal €100! 

Claim de Odds Boost van Jacks via de onderstaande button en kies jouw winnaar. 

Nieuwe spelers krijgen 50x je inzet

BetMGM verwelkomt nieuwe spelers van 24 jaar en ouder met een spectaculaire aanbieding.

Door een eenvoudige weddenschap van slechts €1 te plaatsen op de Golden Odds van 50x je inzet, kun je je winst direct verzilveren als je weddenschap succesvol is.

Dit is jouw kans om groots te winnen op de finale van het EK 2024!

Hoe werkt de BetMGM 50x odd?

Het proces is eenvoudig en simpel. Registreer een nieuw account via de Nederlandse website van BetMGM. Selecteer de welkomstbonus Golden Odds in mijn aanbiedingen. Doe een eerste storting van minimaal €10 naar je BetMGM account. Navigeer naar de wedstrijd van en zet €1 in op Spanje óf Engeland.

Wint het team van jouw keuze? Dan krijg jij €50 aan echt geld op je BetMGM account en het geld is direct opneembaar naar je bank, zonder rondspeelvoorwaarden. 

Waarom kiezen voor BetMGM?

BetMGM staat bekend om zijn klantvriendelijke benadering en transparante promoties. De voorwaarden voor de Golden Odds Welkomstbonus zijn eenvoudig en duidelijk:

Leeftijdsvereiste: Alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder.
Maximale Inzet: De maximale inzet is €1, wat een maximale winst van €50 oplevert.
Directe Uitbetaling: Winsten uit de Golden Odds welkomstbonus worden direct als cash uitgekeerd, zonder rondspeelvoorwaarden.
Promotieperiode: Deze aanbieding geldt tot de wedstrijd tussen Roemenië en Nederland begint op 2 juli 2024 om 18:00 uur CET.

BetMGM in het kort

BetMGM is een legale online aanbieder van casino- en sportweddenschappen. Het bedrijf is een van de grootste aanbieders in Amerika en is sinds kort ook beschikbaar voor Nederlanders.

Dankzij een goede reputatie in Amerika en Engeland is het bedrijf betrouwbaar. BetMGM positioneert zich als een bookmaker met veel promoties, zoals gratis weddenschappen, odds boosts en profit boosts.

De unieke layout van deze bookmaker in goud en zwart geeft het platform een luxe en betrouwbare uitstraling.

50x of 100x je inzet bij Jacks.nl voor Nederland

Tijdens het EK voetbal geven bookmakers Super Odds, Golden Odds of Odds Boosts voor wedstrijden van het Nederlands elftal. De hoogste boost kun je vinden bij Jacks waarbij je 100x je inzet krijgt op een inzet van één euro.

Registerer bij Jacks is eenvoudig en binnen 5 minuten geregeld via iDiN. Kies jouw favoriet en profiteer van 100x je inleg. 

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

1 dag geleden toegevoegd
1086

TOTO geeft 50x je inzet voor deze wedstrijd van Oranje op het EK 2024. Zal Nederland winnen? Zet 1 euro in win 50 euro!

6 dagen geleden toegevoegd
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P