fbpx
€50 gratis weddenschap

Het salaris van Memphis Depay bij Atletico Madrid

Memphis Depay is hard op weg om topscorer aller tijden van Oranje te worden. De 50 goals van huidig topscorer Robin van Persie zijn binnen handbereik. Memphis heeft inmiddels een rijtje mooie clubs achter zijn naam staan; Manchester United, Barcelona en momenteel Atletico Madrid. Wat is zijn salaris bij Atleti?

Salaris van Depay

Memphis mocht in de winter van 2023 FC Barcelona voor een lage transfersom (zo’n 3 miljoen euro) verlaten voor Atletico Madrid. Zijn salaris drukte zwaar op de salarishuishouding in Barcelona. Aangezien hij geen onomstreden basisspeler was, mocht hij de club verlaten. Volgens verschillende bronnen was het salaris van Memphis Depay bij FC Barcelona zo’n 5 miljoen euro per jaar. Ook bij Atletico Madrid zal hij een soortgelijk salaris opstrijken.

Vergeleken met zijn medespeler bij Oranje Wout Weghorst doet Memphis het minder qua salaris. Weghorst verdient zo’n 7 miljoen euro per jaar bij Manchester United.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P