Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

Het salaris van Memphis Depay bij Atletico Madrid

Memphis Depay is hard op weg om topscorer aller tijden van Oranje te worden. De 50 goals van huidig topscorer Robin van Persie zijn binnen handbereik. Memphis heeft inmiddels een rijtje mooie clubs achter zijn naam staan; Manchester United, Barcelona en momenteel Atletico Madrid. Wat is zijn salaris bij Atleti?

€50 FREE BETS

€10 NO DEPOSIT

€60 FREE BETS

€250 FREE BET

Salaris van Depay

Memphis mocht in de winter van 2023 FC Barcelona voor een lage transfersom (zo’n 3 miljoen euro) verlaten voor Atletico Madrid. Zijn salaris drukte zwaar op de salarishuishouding in Barcelona. Aangezien hij geen onomstreden basisspeler was, mocht hij de club verlaten. Volgens verschillende bronnen was het salaris van Memphis Depay bij FC Barcelona zo’n 5 miljoen euro per jaar. Ook bij Atletico Madrid zal hij een soortgelijk salaris opstrijken.

Vergeleken met zijn medespeler bij Oranje Wout Weghorst doet Memphis het minder qua salaris. Weghorst verdient zo’n 7 miljoen euro per jaar bij Manchester United.

Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo