fbpx
€50 gratis weddenschap
Casino Toto Logo

TOTO: 50x je inzet voor Nederland - Engeland

Nieuwe spelers van TOTO kunnen profiteren van een ongelofelijke welkomstactie: win 50 keer je inzet als het Nederlands elftal wint van Engeland deze woensdag!

Het is heel eenvoudig: registreer je als nieuwe speler bij TOTO en plaats een weddenschap van €1 op de overwinning van Nederland.

Komt Oranje als winnaar uit de strijd? Dan win je €50, direct vrij opneembaar op je account! Voor het claimen van de welkomstactie hoef je slechts €5 te storten! 

Deze specifieke promotie is momenteel niet beschikbaar bij TOTO. Echter, andere bookmakers kunnen soortgelijke of zelfs betere aanbiedingen hebben voor nieuwe spelers. Het is aan te raden om de actuele promoties bij verschillende aanbieders te vergelijken om de beste deals te vinden.

50x of 100x je inzet op het Nederlands elftal

De Totoboost-promotie met 50x je inzet is een nieuwe welkomstactie van bookmaker TOTO. Deze promotie was eerder al beschikbaar bij Circus.nl en Jacks.nl.

Met deze promotie kun je niet alleen 50x je inzet krijgen bij TOTO, maar ook twee keer 100x je inzet bij Circus en Jacks voor het Nederlands elftal.

Aanmelden is gratis, dus profiteer van deze tijdelijke acties voordat de wedstrijd wordt gespeeld.

Hoe krijg ik 50x mijn inzet bij Toto?

In samenwerking met Toto presenteren wij hier Toto boost promotie. Volg de stappen en win 50x je inzet op het Nederlands elftal. 

Voorwaarden Toto Boost

In vergelijking met andere bookmakers biedt TOTO niet de hoogste Odds Boost met x50. Waar TOTO echter uitblinkt, zijn de gunstige voorwaarden.

Bij TOTO is slechts een minimale storting van €5 nodig om de 50x je inzet boost te claimen. Alle nieuwe spelers van 24 jaar en ouder kunnen gebruik maken van de welkomstactie. 

BetFans
Logo

Momenteel heeft TOTO geen Boost beschikbaar. Check hieronder de actuele 100x je inzet promoties:

Genoemde aanbieders hebben een vergunning van de Kansspelautoriteit en zijn dus legaal in Nederland.

Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.