fbpx
€50 gratis weddenschap

Max Verstappen wint GP Bahrein

180x je inleg

Wow! Ben jij een échte fan van Max Verstappen? Wed slechts €1 op winst in Bahrein en je kan €100 winnen! Registreer bij Circus, TOTO en Unibet en win maximaal €180!

180X JE INZET

Wat is de kans dat Max wint?

Dit weekend staat de eerste Formule 1-race van 2024 op het programma in Bahrein. Max Verstappen is en blijft de grote favoriet om deze race te winnen, met een quotering van 1.33 bij de bookmakers.

De kans dat Max Verstappen wint ligt rond de 77%.

Als je een weddenschap van €1 plaatst op Max Verstappen, kun je €100 winnen. Dat is een winstpotentieel van 1000%.

Lees hier onze voorbeschouwing en wedtips voor de GP van Bahrein.

Welke boost is het beste?

CIRCUS SUPERODDS
De Circus SuperOdd is een hele lekkere promotie voor nieuwe spelers! Registreer en doe een minimale storting van €10. Wed €1 en win €100 als Max Verstappen wint! De winsten zijn direct opneembaar.

TOTO BOOST
Registreer bij TOTO krijg je 50x je inzet als Max Verstappen wint. Je moet een minimale storting van €5 doen en mag €1 inzetten op de quotering van 50. Winsten zijn direct opneembaar!

UNIBOOST
Registreer als nieuwe speler bij Unibet en krijg een quotering van 30 als Max Verstappen wint. De minimale storting is €5 en je kunt maximaal €1 inzetten dus €30 winnen. 

Favoriet wereldtitel F1

Niet alleen voor de eerste GP van het seizoen is Max Verstappen de grote favoriet. Om Wereldkampioen te worden krijgt Max Verstappen een quotering van slechts 1.25.

We kunnen als Nederlanders uitkijken naar nog een prachtig raceseizoen!

Enkele extra tips

Op zoek naar meer verhoogde quoteringen? Vergelijk ze hier allemaal! 

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.