fbpx
€50 gratis weddenschap

100x je inzet met deze boosts!

Actueel per:

Nieuwe spelers bij bookmakers kunnen nu profiteren van odds boosts tot wel 100x je inzet. Check snel in dit complete overzicht bij welke wedstrijden je momenteel deze welkomstaanbieding kan krijgen! Jacks.nl, Unibet, Circus, Betcity of TOTO, je vindt ze hier.

Actuele odds boosts:

1062

CIRCUS: 100x JE INZET VOOR FEYENOORD-NEC!

Zet 1 euro in en win 100 euro!

Nederlandse bookmaker Circus.nl geeft een bizarre SuperOdd van 100 keer je inzet voor nieuwe spelers. Lees meer over de actuele SuperOdd, de voorwaarden en ...

1 dag geleden toegevoegd
1085

TOTO:
100x je inzet voor Feyenoord-NEC

Zet €1 in en win €100!

TOTO geeft 100x je inzet voor de KNVB Beker finale: Feyenoord-NEC! Zet 1 euro in win 100 euro met deze super odd!

26 minuten geleden toegevoegd
377

UNIBET
50x JE INZET VOOR FEYENOORD-NEC!

Uniboost: Wed €1 en win €50!

Vind hier de nieuwste 100x of 50x je inzet voor Unibet! Plaats je bet op deze Uniboost en ontvang een odd van 100!

21 uur geleden toegevoegd
101

TOTO:
50x JE INZET VOOR MAX VERSTAPPEN!

€50 als Max wint in China!

Krijg bij Toto 50x je inzet voor Max Verstappen in de GP van China op zondag 21 april! Maak de F1 race extra spannend met deze odd!

3 dagen geleden toegevoegd
51

Pak nu bij Unibet 50x je inzet als Max Verstappen wint in China! Wed op Max Verstappen in de GP van China en win 50 euro!

21 uur geleden toegevoegd

Hierboven vind je de meest actuele odds boosts van 50x of 100x. Of je het nou SuperOdds, Uniboost of Odds Boost noemt; dit is het complete overzicht.

Niet altijd alle bookmakers hebben een welkomstaanbieding. Gedurende de week vind je hier alle boosts van Jacks.nl, Circus, Unibet, Toto en Betcity.

Wat is een 100x odds boost

Laten we eens een voorbeeld bekijken van een odds boost waarbij je 100x je inzet kunt verdienen. Stel dat de wedstrijd Feyenoord tegen PEC Zwolle is en dat de normale quotering voor Feyenoord om te winnen 1.25 is.

Als je normaal gesproken 10 euro zou inzetten op deze wedstrijd, zou je slechts 12,50 euro winnen bij een overwinning van Feyenoord, wat neerkomt op een winst van €2,50.

Maar met de odds boost wordt de quotering verhoogd van 1.25 naar maar liefst 100! Dit betekent dat je met een  inzet van 1 euro maar liefst 100 euro kunt winnen als Feyenoord de wedstrijd wint. Dat is een winst van maar liefst 99 euro. Dit is een enorme verhoging van je potentiële winst en een erg lekkere binnenkomer!

Hieronder vind je enkele voorbeelden van odds boosts uit het verleden:

Weddenschap Oude odd Nieuwe odd
Manchester City - Bayern Munich 1.18 100
Real Madrid - Chelsea 1.31 50
Feyenoord - AS Roma 1.33 50
Ajax - FC Emmen 1.12 100
Circus SuperOdd x50
Een voorbeeld van de odds boost bij Circus

De beste bookmakers met 100x je inzet

Voor Nederlanders zijn er vier bookmakers die de 100x je inzet promotie beschikbaar maken. In alle gevallen gaat het om een welkomstbonus. Alleen nieuwe spelers kunnen hierdoor eenmalig profiteren.

Onze promotie experts hebben alle 4 de superodds getest en uitgebreid beoordeeld. Onze favoriete 100 keer je inzet promoties zijn van de volgende vier bookmakers:

Nummer 1: Circus.nl
Nummer 2: Jacks.nl
Nummer 3: Toto.nl
Nummer 4: Unibet.nl

 

Iedere bookmaker wordt uitgebreid beoordeeld op de 100 keer je inzet promotie onderstaand.

Onze favoriet: de Circus SuperOdd

De absolute topper als het gaat om odds boosts van 50x of 100x je inzet is ongetwijfeld Circus.

Circus heeft gedurende de week vrijwel altijd een odds boost beschikbaar, Super Odds genoemd. Waar andere bookmakers 1 of 2 odds boosts per week aanbieden, heeft Circus een constant aanbod van verhoogde odds.

Niet alleen Nederlandse clubs of Oranje wordt aangeboden, ook zijn er geregeld verhoogde odds voor wedstrijden uit de Premier League of buitenlandse clubs in de Champions League. Voor elke speler is er wekelijks wel een goede odds boost te vinden!

Klik hier voor een overzicht volledig besteed aan de odds boost van Circus, of klik op onderstaande knop om direct naar Circus te gaan om de te pakken!

50 keer of 100 keer je inzet

De SuperOdds van Circus variëren van 50 keer tot 100 keer je inzet. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je kiest voor de 50 keer SuperOdd: de voorwaarden zijn namelijk precies hetzelfde!

Over het algemeen hebben minder populaire wedstrijden met lagere odds vaker een SuperOdd van 50 keer. Als je geduld hebt, komt er vanzelf een SuperOdd van 100 keer je inzet beschikbaar voor een relatief makkelijke uitkomst.

100 keer je inzet komt vaker voor bij populaire wedstrijden, zoals een wedstrijd van Ajax, PSV of Feyenoord, of een F1 race van Max Verstappen.

De beste voorwaarden

Circus komt als beste uit de test vanwege de gunstige voorwaarden. De minimale storting voor het claimen van de SuperOdd is laag, en er zijn (zo goed als) geen rondspeelvoorwaarden!

De minimale storting bedraagt slechts 10 euro. Dit is relatief laag, en je kunt er al €100 mee winnen.

Winsten uit de SuperOdd zijn direct opneembaar. Let wel op: je kunt je Circus-saldo pas opnemen nadat je de hele storting één keer hebt ingezet. Naast de SuperOdd moet je dus nog minimaal €9 inzetten.

De promotie is, net als bij andere bookmakers, enkel beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. In Nederland is het niet toegestaan om bonussen te geven aan personen onder de 24 jaar.

Verhoog je winst met de Jacks Odds Boost

Wanneer bij Jacks.nl een odds boost beschikbaar is, heb je altijd zelf de keuze of je 50x of 100x je inzet pakt!

Jacks.nl heeft elke week 1 of 2 odds boosts beschikbaar. Meestal zijn deze voor de top-3 uit de Eredivisie, Oranje of Max Verstappen.

Klik hier voor een actueel overzicht en meer info over de Jacks Odds Boost, of klik op de knop hieronder om meteen de nieuwste odds boost van Jacks.nl te claimen.

Kies zelf: 50 keer of 100 keer je inzet

Honderdduizenden spelers gingen je voor, en dat is niet zonder reden. De Jacks Odds Boost biedt een geweldige kans om 100 euro te winnen. Je kunt er ook voor kiezen om voor 50 euro winst te spelen.

Elke Odds Boost van Jacks geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor 50 keer of 100 keer je inleg. De verschillende quoteringen hebben andere voorwaarden

Zo moet je voor de Odds Boost van 50 keer een minimale storting doen van 20 euro. Voor de Odds Boost van 100 keer is een minimale storting van 100 euro vereist.

In beide gevallen geldt de belangrijkste voorwaarde: voordat je je geld kunt opnemen, moet je je storting eenmaal ingezet hebben.

Stap voor stap van 1 euro naar 100 euro

In de onderstaande tekst hebben we vast voor je voorgedaan hoe je de Odds Boost van 100 keer je inzet claimt bij Jacks. Kom je er niet uit? Schroom dan niet om contact op te nemen met de Livechat van Jacks!

Totoboost: boost je winsten naar 100 euro

Het heeft een tijdje geduurd, maar ook TOTO geeft nieuwe spelers 50x of 100x hun inzet als welkomstbonus!

Ook Toto heeft elke week meerdere Odds Boosts beschikbaar. Elk weekend kan je profiteren van een verhoogde odd op onder andere de Eredivisie of Formule 1. Wanneer het Nederlands Elftal speelt is dit een zekerheidje voor een 100x boost bij Toto.

Daarnaast heeft Toto natuurlijk één van de beste sportsbooks van Nederland, dus wanneer je op zoek bent naar uitgebreide sportweddenschappen dan ben je bij Toto aan het juiste adres.

Klik op onderstaande knop om direct naar de nieuwste Boost van TOTO te gaan!

Uniboost: wed en win groot

Ook Unibet biedt hun eigen odds boosts aan! En, zeer toepasselijk, ze worden Uniboosts genoemd. 

Misschien wel de bekendste bookmaker van Nederland, Unibet, geeft nieuwe spelers ook tot 100x hun inzet voor geselecteerde wedstrijden. Deze zijn gedurende de week beschikbaar op Eredivisie, Champions League, Formule 1 of andere sporten. Het verschilt of Unibet een 50x of 100x boost aanbiedt, dus hou de actuele aanbiedingen goed in de gaten!

Lees hier meer over de Uniboost van Unibet, of klik op onderstaande knop om direct te profiteren van 100x je inzet!

Feyenoord 100x je inzet

Dit seizoen is Feyenoord één van de populairste clubs als het aankomt op odds boosts van 100x je inzet. Dat is ook geen verrassing, tegen laaggeklasseerde clubs is het vrijwel een zekerheidje dat je je weddenschap dan wint. Bijna wekelijks kan je voor Feyenoord deze welkomstbonus claimen.

Check hier onze volledige pagina over Wedden op Feyenoord met 100x je inzet!

PSV 100x je inzet

Ook op PSV kan je geregeld 100x je inzet krijgen als nieuwe speler bij een bookmaker. Vooral bij Circus.nl heb je vaak de mogelijkheid om PSV te kiezen voor jouw weddenschap. Een tip is om PSV te kiezen voor je odds boost wanneer ze tegen een mindere tegenstander spelen, en de quotering dus sowieso laag is. Dan maak je de meeste kans om je weddenschap te winnen en dus 100 euro te winnen met 1 euro inzet.

Check hier onze volledige pagina over Wedden op PSV met 100x je inzet!

Ajax 100x je inzet

Ajax is voor gokkers in Nederland vaak de populairste club om op in te zetten. Vaak zijn de quoteringen wel laag, maar met speciale weddenschappen kan je toch leuke bets maken. Hierbij valt te denken aan Ajax wint met meer dan 1 doelpunt verschil, of je kiest een speler die een goal maakt. Ook voor Ajax zijn geregeld odds boosts van 100x je inzet beschikbaar:

Check hier onze volledige pagina over Wedden op Ajax met 100x je inzet!

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

Veelgestelde vragen over Odds Boosts

Hoe kan je 50x of 100x odds boost bij Jacks.nl krijgen?

1️⃣. Meld je hier aan voor een account bij Jacks.nl

2️⃣. Claim de bonus bij je storting

3️⃣. Zet in op de gebooste wedstrijd / weddenschap!

Wat is het verschil tussen Uniboost, SuperOdds en Odds Boost?

Qua welkomstaanbieding zit er niet echt een groot verschil tussen de Uniboost, SuperOdds en Odds Boost. Verschillende bookmakers gebruiken verschillende namen voor hun acties.

Unibet ➡️ Uniboost (claim hem hier)

Circus ➡️ SuperOdds (claim hem hier)

Jacks.nl ➡️ Odds Boost (claim hem hier)

Het mooie is, je kan bij alle bookmakers een account maken en dus meerdere keren profiteren van deze welkomstaanbiedingen! Ons advies is dan ook om bij alle legale aanbieders een account te maken zodat je in elk geval deze mooie odds boosts kan pakken! Lees alles over Betcity 100x je inzet hier.

Wat zijn de voorwaarden van odds boosts?

Via de pagina’s bij de bookmakers kan je de voorwaarden uitgebreid terugvinden. Hieronder vind je de voorwaarden van de odds boosts van Jacks.nl, Unibet en Circus.

Voorwaarden Jacks.nl boost

⏺️ Alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder
⏺️ Om de 50x odd te krijgen moet je minimaal 20 euro storten
⏺️ Om de 100x odd te krijgen moet je minimaal 100 euro storten
⏺️ Storting moet 1x ingezet worden voordat een uitbetaling aangevraagd mag worden
⏺️ Maximale inzet op de verhoogde odd is 1 euro
⏺️ Winst van deze odds boost is echt geld, dus geen voorwaarden

Voorwaarden Unibet boost (Uniboost)

⏺️ De 50x of 100x odd boost is enkel beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.
⏺️ Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je minstens 10 euro te storten.
⏺️ Voordat je een uitbetaling kan aanvragen, moet deze storting minstens 1x worden ingezet
⏺️ De maximale inzet voor de verhoogde odd is 1 euro.
⏺️ Eventuele winsten behaald met deze odds boost worden uitbetaald in echt geld en er zijn geen verdere voorwaarden van toepassing.

Voorwaarden Circus boost

⏺️ Alleen beschikbaar voor nieuwe spelers die 24 jaar of ouder zijn.
⏺️ Om in aanmerking te komen voor de 50x odd boost, moet je ten minste 10 euro storten.
⏺️ De storting moet minstens 1x worden ingezet voordat een uitbetaling kan worden aangevraagd.
⏺️ De maximale inzet voor de verhoogde odd is 1 euro.
⏺️ De winst die je behaalt met deze odds boost wordt uitgekeerd in echt geld en er zijn geen verdere voorwaarden aan verbonden.

Geldt de '100x je inzet' odds boost alleen voor wedstrijden van Ajax en Feyenoord?

Deze SuperOdds zijn alleen beschikbaar aan voor populaire voetbalwedstrijden, maar ook voor andere sportevenementen. Zo kun je bijvoorbeeld ook de odds boost krijgen voor Formule 1 races, waarbij je bijvoorbeeld 100x je inzet kunt winnen als Max Verstappen wint! Check dus alle actuele superodds bovenaan deze pagina en kijk van welke actie jij wilt profiteren!

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P