fbpx
€50 gratis weddenschap

F1 Bahrein 2024 | Voorbeschouwing en wedtips

Het Formule 1-seizoen van 2024 begint dit weekend in het Midden-Oosten met de eerste race op het Bahrain International Circuit.

Naast dat dit de eerste race van het nieuwe seizoen is, zal dit ook het 20e F1-evenement zijn dat op het Bahrein International Circuit plaatsvindt. De eerste race in Bahrein vond plaats in april 2004.

Alle ogen zullen gericht zijn op Red Bull’s Max Verstappen en of hij zijn geweldige dominantie van 2023 kan evenaren, waar hij 19 van de 22 races won.

Het is dan ook geen verrassing dat Verstappen een quotering van slechts 1.15 heeft om dit seizoen de F1 weer te winnen. Max is, uiteraard, ook de favoriet om de race dit weekend in Bahrein te winnen.

Bahrein circuit statistieken

>   Rondelengte: 5.412 km
>   Aantal ronden: 57
>   Totale afstand: 308.238 km
>   Snelste ronde: 1:31.447 (Pedro de La Rosa, 2005)
>   Podium 2023: Max Verstappen (RBR), Sergio Perez (RBR), Fernando Alonso (AST)
>   Meeste overwinningen: Lewis Hamilton (5)

Voordat we aan de wedtips beginnen, willen we eerst nog erop wijzen dat je als nieuwe speler bij verschillende bookmakers tot wel 100x je inzet kan krijgen voor winst van Max Verstappen! Klik hier om alles te lezen over deze acties.

Wedtips Formule 1 Bahrein 2024

Winnaar / winstmarge

We kunnen uiteraard niet om Max Verstappen heen als winnaar van deze race. Maar met een odd van slechts 1.35 is dat voor ons niet erg interessant. Max was wederom was vliegensvlug tijdens het begin van de voorbereidingstests afgelopen weekend. Het zou een enorme verrassing zijn om iemand anders dan de regerend wereldkampioen bovenaan het podium zien eindigen.

Een weddenschap waar we meer waarde in zien is de winstmarge (van waarschijnlijk Max). Wij gaan voor een winstmarge van meer dan 10 seconden. Dit heeft een interessante odd van 2.90.

Podiumfinish

Wedden op winst voor Max is een tamelijk saaie keuze, maar de andere 2 plekken op het podium zijn spannender.

Lewis Hamilton, op weg naar Ferrari, heeft veel geschiedenis op dit circuit en zijn Mercedes lijkt de nodige verbeteringen te hebben gemaakt om competitiever te zijn in 2024. In zijn odds voor een podiumfinish zien we zeker waarde (3.05).

Zijn Britse landgenoot Lando Norris zette tijdens de tests op het Bahrein-circuit van vorige week enkele goede tijden neer. Aangezien de eerste race van het seizoen altijd een paar verrassende resultaten oplevert, is hij ook een gokje waard met een odd van 4.00.

Aantal coureurs dat zich kwalificeert

20 coureurs staan klaar om aan de race te beginnen, maar hoeveel zullen er finishen?

De bookmakers verwachten op zijn minst een paar uitvallers, waarbij de verwachting is dat het aantal gefinishte coureurs op 17 zal uitkomen.

Dat was het aantal finishers vorig jaar in Bahrein, maar wij verwachten dit jaar meer uitvallers. In de eerste race wil iedereen zich laten zien en zal er wat meer risico genomen worden.

De waarde in deze weddenschap zit in het wedden op minstens drie auto’s die uitvallen met een quotering van 2.10. Wij durven het gokje ook wel te nemen dat er meer dan 3 uitvallers zullen zijn. Deze odd ligt bij bet365 op liefst 4.50. 

Tijdschema GP Bahrein

– Donderdag 12.30-13.30 uur: eerste vrije training

– Donderdag 16.00-17.00 uur: tweede vrije training

– Vrijdag 13.30-14.30 uur: derde vrije training

– Vrijdag 17.00-18.00 uur: kwalificatie

– Zaterdag 16.00-20.00 uur: race

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P