fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op vrouwenvoetbal

De groeiende (media)-aandacht voor vrouwenvoetbal is ook doorgedrongen bij de bookmakers. Bij steeds meer aanbieders kan je een gokje wagen op deze sport. Vind hier de beste tips an de beste bookmakers voor wedden op vrouwenvoetbal!

Beste bookmakers voor vrouwenvoetbal

Casino Toto Logo
BetFans beoordeling
TOTO

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
LeoVegas logo
BetFans beoordeling
LeoVegas

Welkomstbonus

Wed €50 en 
krijg €50 gratis
BetFans beoordeling
LiveScoreBet

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
BetFans beoordeling
bet365

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
BetFans beoordeling
JACKS.NL
Welkomstbonus
€100 free bet
TOTO

Speel €10 en krijg €50

Hoge "Lekker man" boosts

De beste Eredivisie odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET
LeoVegas

Welkomstbonus van €50

Speel gratis LeoKing

Eredivisie profit boosts

Welkomstbonus

€50 FREE BET
LIVESCOREBET

Speel €10 en krijg €50

Gratis Squads game

Wekelijks free bets

Welkomstbonus

€50 FREE BET
bet365

Speel €10 en krijg €50

Vroege uitbetaling bij 2-0

De beste combo odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET

JACKS.NL

Free bet tot €100

Jack's Specials Odds

Vertrouwde lay-out

Welkomstbonus

€100 FREE BET

Wedtips voor vrouwenvoetbal

In principe is er geen verschil tussen mannen- en vrouwenvoetbal wanneer je naar weddenschappen kijkt. Bij de bookmakers die de wedstrijden aanbieden (zie hieronder) kan er gewoon ingezet worden op alles waarop je gewend bent te wedden. Het grote verschil is echter dat bookmakers veel minder informatie hebben over vrouwenvoetbal dan over mannenvoetbal. Wanneer in een Champions League wedstrijd de sterspeler mogelijk zal ontbreken zal dit bij de mannen uitgebreid in de media te vinden zijn, de bookmakers spelen hier dus ook op in. Bij de vrouwen zal dit veel minder wijdverspreid bekend zijn. Hier liggen dus kansen voor jou als wedder! Wanneer je scherp bent en veel informatie over vrouwenvoetbal inwint zal je dus een streepje voor hebben op de bookmaker.

Veel goals bij vrouwenvoetbal

Wanneer je een blik werpt op de uitslagen van vrouwenvoetbal, zal meteen opvallen dat de scores een stuk hoger zijn dan bij mannenvoetbal. Zo zul je in een zestiende finale Champions League wedstrijd nooit een wedstrijd zien die over twee wedstrijden in 17-0 eindigt, bij de vrouwen gebeurt dit wel. Ook bij de Olympische Spelen was het weer prijsschieten. In de drie poulewedstrijden van de Oranjeleeuwinnen vielen maar liefst 29 goals met als uitlslagen 3-10, 3-3 en 8-2. Bookmakers weten dit uiteraard ook, maar een gokje wagen op meer dan 7 goals in een wedstrijd kan bij de vrouwen best wel eens de moeite waard zijn.

Types weddenschappen

Zoals gezegd is er weinig verschil qua inzetmogelijkheden tussen mannenvoetbal en vrouwenvoetbal. Wel is het zo dat bij de kleinere wedstrijden het aantal dingen waarop je kan inzetten een stuk beperkter is. Maar op de meest gangbare weddenschappen zoals wie er gaat winnen, het aantal goals of de uitslag zal in in de meeste gevallen wel kunnen inzetten. In het artikel over wedden op voetbal vindt je meer informatie over wedden op (vrouwen)voetbal.

Natuurlijk kan het zo zijn dat je de voorkeur geeft aan het plaatsen van weddenschappen op andere sporten. Bij de genoemde bookmakers heb je de mogelijkheid om te wedden op diverse sporten, waaronder paardenraces, wielrennen, UFC, tennis, basketbal, darten en nog veel meer!

Veelgestelde vragen

Welke bookmakers bieden vrouwenvoetbal aan?

Op deze pagina vindt je alle bookmakers die vrouwenvoetbal aanbieden.

Kan ik ook inzetten op buitenlandse wedstrijden?

Ja dat kan. Je kan ook inzetten op de Premier League of de Primera Division als je wilt.

Kan ik met een bonus inzetten op vrouwenvoetbal?

Ja, hierin zit geen verschil met wedden op mannenvoetbal. Kijk hier voor de beste welkomstbonussen voor sportweddenschappen.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P