fbpx

Top promotie:

€10 zonder storting!

€250 FREE BETS

€10 NO DEPOSIT

€60 FREE BETS

€250 FREE BETS

€250 FREE BETS

€10 NO DEPOSIT

€60 FREE BETS

Beste deals
Licentiehouders NL
771777bet365CircusJacks.nlLeovegasLiveScore BetTotoUnibet

Wedtips Voetbal

Wedtips zijn suggestieve voorspellingen bij sportwedstrijden. Onze experts delen hier gratis wedtips op voornamelijk voetbal in de Premier League, Eredivisie, EK2024, Nations League, Serie A of Keuken Kampioen Divisie. Wedtips van onze experts zijn gebaseerd op marge-quoteringen in combinatie met prestatiegeschiedenis. 

Online vind je veel mensen die bereid zijn om te betalen voor toegang tot exclusieve wedtips. Betalen voor wedtips geeft je geen enkele garantie tot winst. In onze community blijven wedtips op voetbal gratis en toegankelijk zodat iedereen met plezier kan meespelen. 

Wil je meer lezen over onze strategie achter het kiezen van onze voorspellingen? Lees dan dit artikel eens. 

Voetbalexperts

Onze wedtips zijn bruikbaar op allerlei verschillende sport, denk aan voetbal, wielrennen, tennis, of Formule 1. De expertise van onze experts ligt bij wedtips voor voetbal. De liefde voor een sport is de drijfveer voor motivatie en zo  onderzoeken wij al jaren voetbalwedstrijden op basis van statistieken en kansberekeningen. 

Door het volgen van onze voetbaltips kun je er 100% vanuit gaan dat er zorgvuldig onderzoek is gedaan om je winstkansen te vergroten. 

Voetbal Verdubbelaar

Het woord verdubbelaar zegt het eigenlijk al: een voetbal wedtip waarbij we je inzet proberen te verdubbelen. Bij een verdubbelaar ligt de quotering altijd rond de 2.00. Volg van onze wedtips voetbal zeker de verdubbelaars. 

Odds boosts

Bookmakers geven regelmatig superboosted odds aan nieuwe en bestaande spelers. Het is belangrijk om de welkomstbonussen te onderscheiden van de superboosted odds. Bookmakers als Circus, Jack’s, Unibet en Betcity geven als welkomstbonus eenmalig een bijzonder hoge quotering voor een bepaalde uitkomst. De winsten kunnen oplopen tot 100x je inleg. SuperOdds kun je terugvinden op onze dealpage

Superboosted odds zijn uitkomsten die te hoog worden aangeboden door de bookmaker. Hierdoor krijgen wij de marge in ons voordeel. Op deze manier wedden met een juist bankrollmanagement zal uiteindelijk winstgevend zijn voor de spelers. 

Voetbal Free bet

Door veel betaalde groepen wordt de term free bet gebruikt als een gratis voetbal wedtips. 

Bookmakers gebruiken deze term als een gratis weddenschap. Vaak krijg je de free bet bovenop je storting of op je inzet. Om je winstkansen te vergroten is het verstandig om gebruik te maken van free bets, zo kun je na je eerste winkans, opnieuw een kans creëren op winst. In onze wedtips kom je vaak free bets tegen om te combineren met de weddenschap, zo vergrote wij je kans op winst. 

De beste voetbal wedtips van Nederland

Mensen die ‘VIP’ statussen verkopen voor het verkrijgen van wedtips claimen vaak gegarandeerd winst te maken op wedtips. De stelling is onjuist en misleidend. Er bestaat maar 1 manier om winstgevend te worden met het plaatsen van voetbal wedtips en dat is margebetting in combinatie met promoties. 

Deze succesvolle strategie zal je niet direct rijk maken. Het gaat om consistentie en controle over je spelgedrag. Maandelijks zul je op lange termijn in % winst pakken, maar wil je het geld binnen een maand verdubbelen moet je wel heel veel geluk hebben. We praten over percentages tussen de 1 en 10 procent per maand winst. 

Het gaat er namelijk om hoeveel positieve marge je pakt per weddenschap in combinatie met een geluksfactor. 

Voetbal wedtips en odds

De noteringen worden ook wel quoteringen of odds genoemd, en vormen een belangrijk onderdeel van de sportweddenschap. De notering is het getal waarmee je inleg wordt vermenigvuldigd en bepaalt je mogelijk winst. De notering geeft ook weer hoe waarschijnlijk een gebeurtenis zal plaatsvinden. 

De quoteringen van onze wedtips op voetbal zijn divers. Wanneer de marge goed is, wordt de wedtip gedeeld. Ga verstandig om met bankrollmanagement. Zet dus lagere bedragen op hoge odds, zo verlaag je de kans op pech. 

Noteringen veranderen regelmatig op basis van verschillende factoren. Valt een goede speler geblesseerd uit? Dan zal dit invloed hebben op de notering. De boosted odds blijven vaak hetzelfde, hierom valt de meeste marge uit deze categorie wedtips te halen. 

BetFans
Logo
Leeftijd_controle

Welkom bij BetFans.nl

Wat is je leeftijd?

Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.