nieuwste wedtips

daily wedtips by betfans! 

Met de daily wedtips van BetFans ontvang je geanalyseerde sportweddenschappen in combinatie met actuele bookmaker promoties. Het team van BetFans heeft jaren ervaring in analyseren van voetbalwedstrijden en het behalen van winst. Blijf op de hoogte van de beste wedtips en bookmaker promoties door onze Telegram channel gratis te joinen. 

WEDTIPS EREDIVISIE 

In de Telegram-Channel van BetFans vind je dagelijks wedtips op voetbalwedstrijden in de Eredvisie. De meeste sportweddenschappen die wij delen zijn niet op een simpele 1X2 uitslag. De wedtips die je ziet in ons Telegram zijn eerst geanalyseerd en vervolgens kijken wij naar de valuable odds. Jij kunt rustig onze weddenschappen volgen en de wedstrijden van Ajax, Feyenoord of PSV vol spanning kijken. 

WEDTIPS wk 2022 qatar  

Eindelijk is het weer zover! Het wereldkampioenschap voetbal staat weer voor de deur. Het voetbaltoernooi met de hoogste kijkcijfers en de meeste sportweddenschappen. Dit jaar begint het toernooi op 21 november om 11:00 en trapt het Nederlands elftal af tegen Senegal. De finale wordt gespeeld op 18 december 2022 om 16:00. In ons Telegram kanaal vind je de beste wedtips voor het WK 2022! 

WEDTIPS Nations league 

Op 9 juni 2019 speelde Nederland in de finale van de Nations League tegen Portugal. In 2022 staat de Nations League weer op het programma dat begint op 2 juni 2022, de finale wordt gespeeld op 18 juni 2023. Het volledige speelschema kun je hier vinden. 

BetFans gebruikt cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Als je deze website verder gebruikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. View more
OK
BetFans
Logo
Herstel Wachtwoord

Op de hoogte blijven van de beste bonussen en free bets?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief