fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op UFC

Heb je ooit gekeken naar een UFC-gevecht en gedacht: “Ik wist dat hij zou winnen!”? Wat als je die voorspelling kon omzetten in een mooie winst? Dat is zeker mogelijk, we hebben het over wedden op de UFC! Of je nu een doorgewinterde gokker bent of een nieuwkomer in de ring, dit uitgebreide artikel leidt je door de spannende wereld van UFC-weddenschappen.

Beste bookmakers voor wedden op UFC

Als je wilt wedden op UFC, check dan zeker deze bookmakers en hun bonussen. Wedden met een bonus op UFC is altijd een slimme keuze, omdat je daardoor je winkansen vergroot!
Bookmakers bieden veel verschillende soorten weddenschappen aan op UFC. Wij hebben de beste bookmakers uitgezocht waar je je kan wedden op UFC en ook nog eens een goede bonus kan pakken! Mocht je liever weddenschappen plaatsen op voetbal, basketbal, wielrennen of paarden, dan kan dat natuurlijk ook! 

BetFans beoordeling

JACKS.NL

  Free bets van 60 euro
  Perfect sportaanbod
  Regelmatige promoties
  Vertrouwde lay-out

Welkomstbonus

€60 free bets

BetFans beoordeling

Circus

  Keuze uit verschillende bonussen
  Veel promoties
  Circus VIP Club
  Elke maand gratis giftbox

Welkomstbonus

€250 free bets
Superodd van x50
100 free spins

JACKS.NL

  Regelmatig promoties
  Vertrouwde lay-out
  Veel sportmogelijkheden

Welkomstbonus

€60 FREE BETS

Circus

  Circus VIP Club
  Verschillende bonussen
  100 free spins

Welkomstbonus

€250 FREE BET

Inhoud

De UFC (Ultimate Fighting Championship) is de grootste mixed martial arts (MMA) organisatie ter wereld, waarbij vechters uit verschillende disciplines tegen elkaar strijden in de octagon, een achthoekige vechtkooi. De bekendste vechters van dit moment zijn Islam Makhachev, Alex Pereira en Alexander Volkanovski.

Soorten weddenschappen in de UFC

Bookmakers bieden veel verschillende soorten weddenschappen aan bij UFC wedstrijden. De meest populaire weddenschapopties hebben we hieronder voor je uiteengezet!

Wedden op de winnaar van het gevecht

Wedden op de winnaar van het gevecht is de eenvoudigste en meest voorkomende vorm van weddenschap in de UFC. Bij dit type weddenschap kies je simpelweg de vechter waarvan je denkt dat hij (of zij) het gevecht zal winnen. Deze weddenschap kan je gewoon voor het gevecht inzetten, maar tegenwoordig kan dit ook live. Meer hierover verderop op deze pagina.

Wedden op de aantal rondes

Ook niet erg moeilijk te snappen, bij deze weddenschap zet je in op hoeveel rondes het gevecht volgens jou zal gaan duren. Deze worden aangeboden in de vorm over/under (meer dan/minder dan). Meestal kan je kiezen voor meer/minder dan 2.5 rondes.
Als je bijvoorbeeld wilt inzeten dat het gevecht tussen Volkanovski en Makhachev een kort gevecht wordt, zet je in op minder dan 2.5 rondes. Je wint je weddenschap dan dus wanneer het gevecht klaar is na 1 of 2 rondes.

Wedden op manier van winnen

Voor de echte UFC kenners is dit een leuke weddenschap. Je kan hierbij inzetten op welke manier de vechter het gevecht zal winnen. De keuzes zijn dan meestal KO, TKO, opgave of beslissing. Je kan bijvoorbeeld inzetten; Pereira wint door een KO of Volkanovski wint door opgave.

Andere weddenschappen

Daarnaast zijn er nog enkele andere soorten weddenschappen mogelijk op UFC gevechten. Dit worden ook wel ‘prop weddenschappen’ genoemd. Je kan dan inzetten op dingen die niet per se iets te maken hebben met de uiteindelijke winnaar. Je kan dan bijvoorbeeld inzetten op het aantal takedowns of hoe lang een wedstrijd zal duren.

wedden op ufc

Tips voor succesvol wedden op UFC

Nu je weet welke opties er zijn om te wedden op UFC, kan je hieronder enkele goede tips vinden om jouw strategie om te wedden op UFC te verbeteren.

Vergelijk verschillende bookmakers

Voordat je een weddenschap plaatst, is het de moeite waard om de odds en aanbiedingen van verschillende bookmakers te vergelijken. Verschillende bookmakers kunnen verschillende odds en promoties bieden, dus door slim te vergelijken kun je de beste waarde voor je weddenschappen vinden. Kijk bijvoorbeeld tussen onze BetFans Deals om de meest actuele promoties te vinden.

Plaats je weddenschappen met een free bet

Nieuwe spelers bij bookmakers krijgen altijd een goede welkomstbonus! Deze kan oplopen tot 250 euro aan bonussen of free bets. Check dus altijd bij welke bookmaker je welke free bets ontvangt. Wedden met een free bet of bonus is altijd winstgevender dan wedden met puur je eigen geld! Kijk bovenaan deze pagina om de beste bookmakers en hun bonussen te zien.

Anaylseer de gevechtsstijlen

Elke vechter heeft zijn eigen unieke vechtstijl. Sommige vechters zijn gespecialiseerd in stoten, terwijl anderen bekend staan om hun worstelvaardigheden of andere eigenschappen. Door de vechtstijlen van de vechters te begrijpen, kun je beter voorspellen hoe ze tegen elkaar zullen presteren. Let dus goed op hoe ze omgaan met verschillende situaties. Dit kan erg van pas komen bij onder andere de weddenschappen op de manier van winnen.

Blijf op de hoogte van nieuws en updates

Je moet altijd op de hoogte zijn van alle ins en outs van de gevechten waar je op inzet. Is een vechter net terug van een blessure, of heeft hij de laatste tijd al wat pijntjes? Dit is sterk van invloed op een weddenschap, zeker in het geval van een individuele sport als UFC. Doe dus goed je onderzoek voordat je een weddenschap plaatst.

Live wedden op UFC

Live inzetten op UFC gevechten stelt je in staat om tijdens de wedstrijd inzetten te plaatsen en te profiteren van veranderende omstandigheden en kansen. Dit geeft kenners de kans om op basis van hun inzichten te wedden. 
Tijdens een UFC-gevecht kunnen de kansen en odds voortdurend veranderen op basis van de prestaties van de vechters en de perceptie van de gokkers. 
Daarnaast is live inzetten ook een perfecte manier om je al gezette weddenschappen te hedgen of te coveren met een andere bet. Als je bijvoorbeeld een pre-match weddenschap hebt geplaatst op een bepaalde vechter, maar tijdens de wedstrijd merkt dat de andere vechter sterker lijkt te zijn, kun je een weddenschap plaatsen op de tegenstander om je verliezen te beperken of zelfs winst te maken, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P