fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op de Premier League

De Engelse Premier League is de grootste voetbalcompetitie ter wereld. De meeste media-aandacht, de hoogste budgetten en de beste spelers maken deze competitie wereldwijd populair. Met clubs als Manchester City, Liverpool, Chelsea Manchester United en Tottenham Hotspur is het niet verwonderlijk dat dit de meest geliefde competitie is bij voetballiefhebbers. ​Daarnaast zijn de Engelsen gek op wedden op voetbal, wat zorgt voor veel mogelijkheden voor wedfanaten. 

Premier League weddenschappen 2022 / 2023

De Premier League biedt elk jaar spektakel en kwaliteit van de bovenste plank. Met zoveel topteams is dat ook geen wonder. Voor Nederlanders is de Premier League ook heel interessant om te volgen omdat er altijd veel landgenoten actief zijn in Engeland. Wat te denken van toppers als Virgil van Dijk en Steven Bergwijn. Maar ook veel niet internationals zijn actief op het hoogste Engelse niveau, zoals bijvoorbeeld Pascal Struijk en Kjell Scherpen. 
Engelsen houden erg van het gokken op hun competitie, hierdoor bieden bookmakers ook veel weddenschappen aan op de Premier League. Daardoor kunnen Nederlanders ook profiteren van de vele markten waarop ingezet kan worden. Wedden op Premier League kan ook op seizoenweddenschappen oftewel outrights. Wie zal er kampioen worden? Wie degradeert er? Wie zal topscorer worden? Hierop is allemaal in te zetten. 

Wanneer je nog geen account hebt bij een bookmaker kan je uiteraard gebruik maken van de welkomstbonus van de verschillende bookmakers. Voor de beste welkomstbonussen kan je hier kijken. Wij hebben de beste bookmakers vergeleken en uiteengezet waar je de beste bonussen kunt krijgen.

Beste Bookmakers om te wedden op de Premier League

Casino Toto Logo
BetFans beoordeling
TOTO

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
LeoVegas logo
BetFans beoordeling
LeoVegas

Welkomstbonus

Wed €50 en 
krijg €50 gratis
BetFans beoordeling
LiveScoreBet

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
BetFans beoordeling
bet365

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
BetFans beoordeling
Unibet

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
TOTO

Speel €10 en krijg €50

Hoge "Lekker man" boosts

De beste Eredivisie odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET
LeoVegas

Welkomstbonus van €50

Speel gratis LeoKing

Eredivisie profit boosts

Welkomstbonus

€50 FREE BET
LIVESCOREBET

Speel €10 en krijg €50

Gratis Squads game

Wekelijks free bets

Welkomstbonus

€50 FREE BET
bet365

Speel €10 en krijg €50

Vroege uitbetaling bij 2-0

De beste combo odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET
Unibet

Speel €10 voor €50 free bets

De hoogste quoteringen

50x of 100x met Uniboost

Welkomstbonus

€50 FREE BETS
BetFans beoordeling
JACKS.NL
Welkomstbonus
€100 free bet

JACKS.NL

Free bet tot €100

Jack's Specials Odds

Vertrouwde lay-out

Welkomstbonus

€100 FREE BET

Belangrijke wedtip bij Engels voetbal

Allereerst is het van belang dat je de basisprincipes voor het wedden op voetbal kent en de verschillende mogelijkheden. In ons artikel over wedden op voetbal kan je hier alles over vinden.

In veel opzichten is de wedden op Premier League hetzelfde als elke andere competitie in Europa. Er zijn echter wel degelijk grote verschillen. Waar in de meeste competities een stuk of drie topclubs meedoen voor de prijzen, zijn in Engeland een stuk meer topclubs. Deze clubs beschikken over extreem veel geld waardoor ze stuk voor stuk goede spelers kunnen halen. Hierdoor is het niveau hoog en de onderlinge krachtsverschillen zijn kleiner. Daarnaast telt de Premier League 20 clubs en zijn er ook nog meerdere bekertoernooien. Daar komt nog bij dat er ook in Europees verband gevoetbald wordt in de Champions League, Europa League en Conference League.
Vanwege het vele aantal wedstrijden in Engeland is het logisch dat managers spelers vaak rust zullen gunnen in drukke speelweken. Hier kan je goed rekening mee houden als je besluit om een weddenschap te plaatsen. Een goede tip is bijvoorbeeld om op een eerste doelpuntenmaker in te zetten. Wanneer de eerste spits rust krijgt zal de volgende in de pikorde de kans krijgen. Aangezien deze speler niet een vaste basisspeler is zal de odd voor een goal van deze speler een stuk hoger liggen. 

Veelgestelde vragen

Waar vind ik de hoogste odds voor bets op de Premier League?

Dit verschilt per week en per wedstrijd. Het is daarom belangrijk om bij meerdere bookmakers een account te hebben zodat je altijd odds kan vergelijken.

Kan ik ook op de Championship en andere lagere leagues in Engeland inzetten?

Ja, bij de meeste bookmakers kan dit. Aangezien hier ook grote clubs in spelen is het voor bookmakers interessant om deze wedstrijden beschikbaar te maken.

Kan ik inzetten op wie de FA Cup of League Cup wint?

Ja dat kan. In deze bekertoernooien komen nog wel eens verrassingen voor, dus het is ongetwijfeld de moeite waard. Lees hier alles over seizoensweddenschappen.

Kan ik met een free bet inzetten op de Premier League?

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Lees hier alles over bookmakers met de beste free bets.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P