fbpx
€50 gratis weddenschap

WEDDEN OP PEC ZWOLLE 2021 / 2022

PEC Zwolle heeft de laatste jaren wisselende resultaten behaald in de Eredivisie met een 13e, 15e en 13e positie. Wel kan de club altijd voor verrassingen zorgen, zoals met de KNVB beker winst in 2014. Dit maakt PEC een leuke optie om weddenschappen op af te sluiten. Zal PEC Zwolle dit seizoen weer met attractief voetbal meestrijden voor het linkerrijtje, of wordt het weer een spannende strijd om degradatievoetbal te ontlopen?

Wedtips gokken op PEC Zwolle

PEC Zwolle behaalt vaak wisselende resultaten, wat ook te zien is in de eindklasseringen van de afgelopen jaren. Zo werd in het seizoen 2020/2021 9x gewonnen maar ook 14x verloren. Vanwege deze wisselvalligheid kunnen bookmakers moeilijk de hoogte van de odds bepalen voor clubs als PEC Zwolle. Hierdoor is veel mogelijk om winsten te behalen op deze wedstrijden.
Met de nieuwe coach Art Langeler zal er een ander type spel gespeeld worden dan in het tijdperk onder John Stegeman. De supporters hebben hoop dat het rommelige spel van de afgelopen jaren verruild gaat worden voor een herkenbaarder PEC Zwolle zoals onder Langeler voorheen ook het geval was. Met talenten als Dean Huiberts,  Samir Lagsir en Rav van den Berg lijkt het qua nieuwe aanwas wel goed te zitten.

Live wedden op PEC Zwolle is vooral interessant gezien de wisselvalligheid en onvoorspelbaaheid. Door live in te zetten kan je zelf inspelen op de krachtsverhoudingen tijdens de wedstrijd. Dit kan zeer lucratief uitpakken!

Wedden op PEC Zwolle kampioen 2021 / 2022

Het is mogelijk om seizoensweddenschappen te plaatsen op PEC Zwolle. Inzetten op een kampioenschap is een mogelijkheid, maar dan kan je je geld beter aan een goed doel geven. Een gokje op bekerwinst is een stukje realistischer, aangezien de club in 2014 de KNVB beker won. Dit was destijds met een odd van 101, een forse winst voor de mensen die daar vertrouwen in hadden dus!

Daarnaast bieden verschillende bookmakers ook andere outright weddenschappen aan. Hierbij valt te denken aan een head-to-head tussen twee clubs, oftewel welke club hoger gaat eindigen. Voor een overzicht van de beste aanbieders van seizoensweddenschappen kan je hier kijken

Beste bookmakers voor wedden op PEC Zwolle

BetFans heeft een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal spelen en weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties.

LogoBookmakerBonus
Jack's Casino & Sports 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu

Statistieken odds uitslagen PEC Zwolle

Als we kijken naar de uitslagen van PEC Zwolle in 2021 in combinatie met de odds vallen enkele dingen op:

Maar enkele keren werd de laagste odd ook echt de uitslag van de wedstrijd​. Dit is zeker niet altijd het geval bij Eredivisieclubs. De uitslagen van PEC Zwolle kunnen dan ook vaak als verrassend worden gezien. Wanneer je goed op de hoogte bent van de ins en outs van de club is het zeker mogelijk om de bookmakers te verslaan met weddenschappen op PEC Zwolle.

In welke vorm verkeert PEC Zwolle bij de bookmakers?

Bij het plaatsen van weddenschappen is niets belangrijker dan de huidige vorm van het team. Aan de statistieken kun je zien hoe het team momenteel presteert en mogelijk in de toekomst.

Bij weddenschappen op voetbal is het naast de statistieken van de club belangrijk om te kijken naar de fitheid van de selectie. Hoeveel wedstrijden heeft het team gespeeld in de laatste 2 weken? Zijn er goede spelers geblesseerd? Is het twijfelachtig dat sommige spelers meedoen? Deze zaken tellen allemaal mee als het gaat om kans bij voetbalweddenschappen. 
Een ander belangrijk gegeven is de scheidsrechter. Hoe zwaar beoordeeld de scheidsrechter overtredingen? Enkele voetbalteams spelen altijd op het randje van agressie waardoor zij veel overtredingen maken. Bij een strenge scheidsrechter geeft dit een goede kans op veel gele kaarten. 

Om een bookmaker te verslaan moet jij ervoor zorgen dat de kans op een uitslag groter is dan de odd zegt. Dit is DÉ manier om te winnen van de bookmaker. Hoe kun je dit doen? Volg actueel voetbalnieuws! Last minute wijzigingen in opstellingen, tactieken en afwezige zijn allesbepalend voor de uitslag van de wedstrijd. Volg daarom altijd het actuele nieuws van BetFans. Dan weet je zeker dat je goed zit qua winkansen. 

Veelgestelde vragen

Kan ik inzetten dat PEC Zwolle de KNVB Beker wint?

Zeker! Dit levert bij verschillende bookmakers maar liefst een odd op van 151. Kijk op deze pagina voor de beste keuze voor deze weddenschap.

Waar kan ik inzetten dat PEC Zwolle de komende wedstrijd wint?

Wij hebben een complete lijst met Eredivisie bookmakers waar je ook op PEC kan inzetten.

Kan ik met een gratis weddenschap inzetten op PEC Zwolle?

Zeker, kijk hier voor bookmakers met de beste free bets.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P