fbpx
€50 gratis weddenschap

WEDDEN OP NEC NIJMEGEN 2021 / 2022

Voor N.E.C is het de laatste jaren een komen en gaan in de Eredivisie. In 2014 en 2017 degradeerden de Nijmegenaren uit de hoogste voetbalcompetitie. Hier staan echter ook weer twee promotie tegenover, dus mag de club het in 2021/2022 weer proberen in de Eredivisie. In het knusse Goffertstadion moeten de punten worden binnengehaald om niet weer tegen degradatie te hoeven vechten. De Nijmegenaren zelf zijn vol vertrouwen en zien hun team wel in de Eredivisie blijven. De bookmakers hebben echter hun twijfels.

Wedtips NEC Nijmegen

NEC is één van de weinige clubs in het betaald voetbal zonder noemenswaardige prijzen. Kampioen van de hoogste divisie werd de club nog nooit en ook de beker werd nooit gewonnen. Wel werd vier keer de bekerfinale gehaald, maar deze werd ook even zo vaak verloren. De club staat op een 14e plaats in de eeuwige ranglijst van de Eredivisie met maar liefst 1360 gespeelde wedstrijden. Dit zijn er meer dan de grote rivaal uit Arnhem, Vitesse. De Gelderse derby tussen NEC en Vitesse is voor de supporters uit Gelderland dé wedstrijd waar het hele seizoen naar wordt uitgekeken. In de onderlinge resultaten heeft NEC vaker gewonnen dan Vitesse, wat opmerkelijk kan worden genoemd.
Met Marcel Boekhoorn als geldschieter wil NEC weer een rol van betekenis gaan spelen in de Eredivisie. Met grote investeringen moet dit doel bereikt worden. De bookmakers zullen NEC niet heel hoog inschatten, hier liggen dus kansen voor jou als gokker! Een gokje op een verrassende winst van NEC in thuiswedstrijden kan een leuke uitbetaling opleveren en is zeker de moeite waard. Als je minder vertrouwen hebt in NEC (of een Vitesse supporter bent) kan je met een outright weddenschap ook wedden dat NEC Nijmegen zal degraderen.

Wedden op NEC Nijmegen kampioen 2021 / 2022

Kampioen zal NEC niet worden, maar lijfsbehoud in de Eredivisie zal in Nijmegen gevierd worden als een kampioenschap. Je kan met je seizoensweddenschappen erop inzetten dat NEC in de Eredivisie blijft, of wellicht zelfs in het linkerrijtje eindigt. De mogelijkheden voor seizoensweddenschappen zijn erg groot.

Beste bookmakers voor wedden op NEC

BetFans heeft een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal spelen en weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties.

LogoBookmakerBonus
Jack's Casino & Sports 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu

Statistieken odds uitslagen NEC

Als we kijken naar de uitslagen van NEC in 2021 in combinatie met de odds vallen enkele dingen op:

In veel wedstrijden waarin NEC speelde won de ploeg met de hoogste odd. Dit was enkele keren NEC zelf (zoals bijvoorbeeld uit tegen Almere City en Roda), maar ook vaak de tegenstander (zoals bijvoorbeeld tegen TOP Oss en Excelsior).

In welke vorm verkeert NEC bij de bookmakers?

Bij het plaatsen van weddenschappen is niets belangrijker dan de huidige vorm van het team. Aan de statistieken kun je zien hoe het team momenteel presteert en mogelijk in de toekomst.

Bij weddenschappen op voetbal is het naast de statistieken van de club belangrijk om te kijken naar de fitheid van de selectie. Hoeveel wedstrijden heeft het team gespeeld in de laatste 2 weken? Zijn er goede spelers geblesseerd? Is het twijfelachtig dat sommige spelers meedoen? Deze zaken tellen allemaal mee als het gaat om kans bij voetbalweddenschappen. 
Een ander belangrijk gegeven is de scheidsrechter. Hoe zwaar beoordeeld de scheidsrechter overtredingen? Enkele voetbalteams spelen altijd op het randje van agressie waardoor zij veel overtredingen maken. Bij een strenge scheidsrechter geeft dit een goede kans op veel gele kaarten. 

Om een bookmaker te verslaan moet jij ervoor zorgen dat de kans op een uitslag groter is dan de odd zegt. Dit is DÉ manier om te winnen van de bookmaker. Hoe kun je dit doen? Volg actueel voetbalnieuws! Last minute wijzigingen in opstellingen, tactieken en afwezige zijn allesbepalend voor de uitslag van de wedstrijd. Volg daarom altijd het actuele nieuws van BetFans. Dan weet je zeker dat je goed zit qua winkansen. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik wedden op NEC?

Wedden op NEC, zowel pre-match als live, kan bij alle Nederlandse bookmakers met een vergunning.

Kan ik wedden op degradatie voor NEC?

Dat kan zeker, kijk hier voor alles omtrent seizoensweddenschappen.

Waar vind ik de hoogste odds voor bets op NEC?

Vergelijk altijd alle bookmakers om de hoogste odds te vinden. Dit is elke week verschillend.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P