Wedden op Fortuna Sittard 2021 / 2022

Fortuna Sittard, van voormalig lelijk eendje in de Keuken Kampioen Divisie naar nu al voor het vierde opeenvolgende jaar in de Eredivisie. Met de financiële injecties van de Turkse eigenaar Isitan Gün gaat het Fortuna de laatste jaren steeds beter af. Zal het ze ook dit jaar lukken om in de Eredivisie te blijven? Of zullen ze wellicht weten te verrassen en een gooi naar het linkerrijtje doen?

Wedtips gokken op Fortuna Sittard

Fortuna Sittard is qua prijzen geen erg succesvolle club in Nederland. Eenmaal werd de Eerste Divisie gewonnen (1995) en dat was het dan ook wel. Voorganger Fortuna ’54 is wel succesvoller, zij wonnen tweemaal de KNVB Beker. De laatste seizoenen is Fortuna weer actief in de Eredivisie na jaren ellende in de Keuken Kampioen Divisie. Met een kleine begroting maar met de financiële steun van Isitan Gün probeert de club de weg omhoog te vinden in het Nederlandse betaald voetbal. In het seizoen 2020/2021 eindigde de club uit Sittard op een zeer verdienstelijke 11e positie. De bookmakers hebben dan ook vrij veel vertrouwen dat Fortuna niet zal degraderen. Met een weddenschap op een outright kan echter wel een leuk bedrag verdiend worden. Je kan bijvoorbeeld inzetten op een plek in het linkerrijtje voor Fortuna. Of wanneer je weinig vertrouwen hebt in de ploeg kan je ook inzetten op degradatie. Op onze pagina voor seizoensweddenschappen vind je meer informatie over deze vorm van weddenschappen.

Gokje op de Eredivisie?

De beste bookmaker hiervoor:

Bet365

Wedden op Fortuna Sittard kampioen 2021 / 2022

Fortuna Sittard zal geen kampioen worden, dat is een zekerheidje. Je kan hier uiteraard wel op inzetten maar dat is zeker niet aan te raden. Je kan wel inzetten op andere leuke weddenschappen op Fortuna Sittard. De odds voor winst van Fortuna zullen geregeld aantrekkelijk zijn aangezien ze niet vaak de favoriet zijn om de wedstrijd te winnen. In combinatie met een gratis weddenschap is het nog interessanter om hierop in te zetten.

Beste bookmakers voor wedden op Fortuna

BetFans heeft een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal spelen en weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties.

RankBookmaker
Bonus 
1 100% tot €100 gratis weddenCLAIM

Statistieken odds uitslagen Fortuna

Als we kijken naar de uitslagen van Fortuna in 2021 in combinatie met de odds vallen enkele dingen op:

Fortuna heeft niet vaak gelijk gespeeld; in het gehele seizoen 2020/2022 werden de punten slechts 5 keer gedeeld. Ook de wisselvalligheid van Fortuna is terug te zien. Een knappe winst bij Sparta Rotterdam (met een hoge odd) wordt afgewisseld met een verlies thuis tegen FC Emmen (ook met een hoge odd). Er zijn dus zeker mogelijkheden om leuke winsten te behalen met wedden op Fortuna Sittard.

In welke vorm verkeert Fortuna bij de bookmakers?

Bij het plaatsen van weddenschappen is niets belangrijker dan de huidige vorm van het team. Aan de statistieken kun je zien hoe het team momenteel presteert en mogelijk in de toekomst.

Bij weddenschappen op voetbal is het naast de statistieken van de club belangrijk om te kijken naar de fitheid van de selectie. Hoeveel wedstrijden heeft het team gespeeld in de laatste 2 weken? Zijn er goede spelers geblesseerd? Is het twijfelachtig dat sommige spelers meedoen? Deze zaken tellen allemaal mee als het gaat om kans bij voetbalweddenschappen. 
Een ander belangrijk gegeven is de scheidsrechter. Hoe zwaar beoordeeld de scheidsrechter overtredingen? Enkele voetbalteams spelen altijd op het randje van agressie waardoor zij veel overtredingen maken. Bij een strenge scheidsrechter geeft dit een goede kans op veel gele kaarten. 

Om een bookmaker te verslaan moet jij ervoor zorgen dat de kans op een uitslag groter is dan de odd zegt. Dit is DÉ manier om te winnen van de bookmaker. Hoe kun je dit doen? Volg actueel voetbalnieuws! Last minute wijzigingen in opstellingen, tactieken en afwezige zijn allesbepalend voor de uitslag van de wedstrijd. Volg daarom altijd het actuele nieuws van BetFans. Dan weet je zeker dat je goed zit qua winkansen. 

Veelgestelde vragen

Wedden op Fortuna, zowel pre-match als live, kan bij alle Nederlandse bookmakers met een vergunning.

Dat kan zeker, kijk hier voor alles omtrent seizoensweddenschappen.

Uiteraard! Kijk hier voor de beste Eredivisie bonussen.

BetFans gebruikt cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Als je deze website verder gebruikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. View more
OK
BetFans
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord

Op de hoogte blijven van de beste bonussen en free bets?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief