WEDDEN OP FC UTRECHT 2021 / 2022

FC Utrecht is al jarenlang een stabiele subtopper die bekend staat als heuse reuzendoder. De rivaliteit met Ajax is groot en de prestaties tegen de Amsterdammers zijn vaak goed. Daarnaast is FC Utrecht een echte cupfighter, 6 keer werd de finale behaald en 3 keer werd deze gewonnen.

 

Wedtips gokken op FC Utrecht

FC Utrecht is zeer ambitieus en met Frans van Seumeren als eigenaar worden er jaarlijks miljoenen euro’s in de club gepompt. Het doel van de club is om structureel aan te sluiten net achter de traditionele top 3, wat AZ eigenlijk al gelukt is. De laatste 3 seizoenen eindigde de ploeg telkens als 6e, waar men onmogelijk tevreden over kan zijn. In Europees verband stelt FC Utrecht ook teleur; in 2019 werd in de tweede kwalificatieronde verloren tegen Zrinjski Mostar, een matige club uit Bosnië. Voor FC Utrecht is er dus werk aan de winkel om beter te gaan presteren. Met een sterke directie met Jordy Zuidam als technisch directeur en Joost Broerse als commercieel directeur, met daarachter Frans van Seumeren en Kees Jansma in de Raad van Commisarisen is de fundatie van de club in elk geval sterk.​
Kijkend naar de resultaten in het seizoen 2020/2021 valt op dat FC Utrecht in de Eredivisie maar liefst 14 keer gelijk heeft gespeeld, veruit het meeste van alle clubs. Gelijkspel odds zijn altijd vrij hoog in de Eredivisie, deze uitbetaling ligt geregeld in de buurt van de 3.50 bij gelijkwaardige wedstrijden. Er werd bijvoorbeeld gelijkgespeeld tegen kleinere clubs als ADO en VVV, maar ook tegen Feyenoord, Ajax, PSV en AZ. Inzetten op een gelijkspel bij FC Utrecht kan dus heel interessant zijn. 

Gokje op de Eredivisie?

De beste bookmaker hiervoor:

Bet365

Wedden op FC Utrecht kampioen 2021 / 2022

FC Utrecht heeft in haar clubgeschiedenis nooit de Eredivisie gewonnen. Een weddenschap op FC Utrecht kampioen van Nederland levert dan ook 51 keer je inleg op. Je kunt inzetten op Unibet, of een andere bookmaker. ​FC Utrecht presteert in de KNVB Beker erg sterk. In 2020 wist Utrecht de finale te behalen. 3x eerder won FC Utrecht de Nederlandse Beker. Alle schijn dat Utrecht dit seizoen zich van de goede kant laat zien in de Nederlandse KNVB Beker. In de zogenoemde Outright weddenschappen zet je in op odds die vaak pas aan het eind van het seizoen bekend zijn. Hiermee kan je ver vooruit voorspellen zonder dat de bookmakers de odd omlaag brengt in de tussentijd. 

Beste bookmakers voor wedden op FC Utrecht

BetFans heeft een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal spelen en weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties.

RankBookmaker
Bonus 
1 100% tot €100 gratis weddenCLAIM

Statistieken odds uitslagen FC Utrecht

Als we kijken naar de uitslagen van FC Utrecht in 2021 in combinatie met de odds vallen enkele dingen op:

Maar enkele keren werd de laagste odd ook echt de uitslag van de wedstrijd​. Dit is zeker niet altijd het geval bij Eredivisieclubs. De uitslagen van FC Utrecht kunnen dan ook vaak als verrassend worden gezien. Wanneer je goed op de hoogte bent van de ins en outs van de club is het zeker mogelijk om de bookmakers te verslaan met weddenschappen op FC Utrecht.

 

In welke vorm verkeert FC Utrecht bij de bookmakers?

Bij het plaatsen van weddenschappen is niets belangrijker dan de huidige vorm van het team. Aan de statistieken kun je zien hoe het team momenteel presteert en mogelijk in de toekomst.

Bij weddenschappen op voetbal is het naast de statistieken van de club belangrijk om te kijken naar de fitheid van de selectie. Hoeveel wedstrijden heeft het team gespeeld in de laatste 2 weken? Zijn er goede spelers geblesseerd? Is het twijfelachtig dat sommige spelers meedoen? Deze zaken tellen allemaal mee als het gaat om kans bij voetbalweddenschappen. 
Een ander belangrijk gegeven is de scheidsrechter. Hoe zwaar beoordeeld de scheidsrechter overtredingen? Enkele voetbalteams spelen altijd op het randje van agressie waardoor zij veel overtredingen maken. Bij een strenge scheidsrechter geeft dit een goede kans op veel gele kaarten. 

Om een bookmaker te verslaan moet jij ervoor zorgen dat de kans op een uitslag groter is dan de odd zegt. Dit is DÉ manier om te winnen van de bookmaker. Hoe kun je dit doen? Volg actueel voetbalnieuws! Last minute wijzigingen in opstellingen, tactieken en afwezige zijn allesbepalend voor de uitslag van de wedstrijd. Volg daarom altijd het actuele nieuws van BetFans. Dan weet je zeker dat je goed zit qua winkansen. 

Veelgestelde vragen

Wedden op FC Utrecht, zowel pre-match als live, kan bij alle Nederlandse bookmakers met een vergunning.

Dat is zeker een mogelijkheid en ook een spannende weddenschap. Bij de seizoensweddenschappen pagina kan je de beste bookmakers vinden voor deze bet.

Zeker, kijk bijvoorbeeld op onze pagina voor free bets voor de beste gratis weddenschappen.

BetFans gebruikt cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Als je deze website verder gebruikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. View more
OK
BetFans
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord

Op de hoogte blijven van de beste bonussen en free bets?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief