WEDDEN OP SC CAMBUUR 2021 / 2022

SC Cambuur is de voetbalclub die dit jaar weer uitkomt op het hoogste niveau in Nederland; de Eredivisie. Na het behalen van het Gouden Kampioensschild mag SC Cambuur het sinds 2013 weer proberen in de Eredivisie. Durf jij te wedden dat ze stand houden in de Eredivisie dit jaar? 

Wedtips gokken op SC Cambuur Leeuwarden

SC Cambuur uit Leeuwarden mag het weer in de Eredivisie proberen na 7 lange jaren in de Keuken kampioen Divisie. Kijkend naar de clubgeschiedenis heeft SC Cambuur driemaal promotie behaald in de eerste divisie. SC Cambuur wist in de geschiedenis op het hoogste niveau nooit prijzen te winnen. Dit jaar heeft de club uit Leeuwarden maar 1 doel; handhaven in de Eredivisie. Na een sterk seizoen in de Eerste Divisie heeft het er alle schijn van dat SC Cambuur over voldoende kwaliteit beschikt om de Eredivisie te trotseren. De club heeft nog geen versterking gehaald voor het nieuwe seizoen maar er wordt hard gewerkt om enkele goede spelers binnen te halen. 

Gokje op de Eredivisie?

De beste bookmaker hiervoor:

Bet365

Wedden op Cambuur kampioen 2021 / 2022

SC Cambuur heeft in haar clubgeschiedenis nooit de Eredivisie gewonnen. De kans dat SC Cambuur de Eredivisie gaat winnen is dit jaar dan ook nihil. De odd voor SC Cambuur wint de Eredivisie is dan ook 351,0. Een leuke gok als je een fan bent van SC Cambuur natuurlijk! In de zogenoemde Outright weddenschappen zet je in op odds die vaak pas aan het eind van het seizoen bekend zijn. Hiermee kan je ver vooruit voorspellen zonder dat de bookmakers de odd omlaag brengt in de tussentijd. Bij een team als SC Cambuur met geweldig scorend is het wellicht interessanter om in te zetten op andere outright weddenschappen. Een leuke tip is Cambuur eindigt bij de top 9 van de Eredivisie! De odd bij Unibet is op dit moment 3,00. Plaats je weddenschap en maak dit seizoen extra spannend! 

 

Beste bookmakers voor wedden op SC Cambuur

BetFans heeft een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal spelen en weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties.

RankBookmaker
Bonus 
1 100% tot €100 gratis weddenCLAIM

Statistieken odds uitslagen Cambuur

Als we kijken naar de uitslagen van Cambuur  in 2021 in combinatie met de odds vallen enkele dingen op:

SC Cambuur werd in de Eerste Divisie vaak gezien als de bovenliggende partij, en dit maakten ze ook vaak waar. De club uit Leeuwarden scoorde veel en presteerde bovengemiddeld. Een tip voor jouw weddenschappen op SC Cambuur is om in te zetten op Over 2.5 of 3.5 Goals. Zoals je ziet scoort SC Cambuur veel en incasseert het ook regelmatig doelpunten.

 

In welke vorm verkeert Cambuur bij de bookmakers?

Bij het plaatsen van weddenschappen is niets belangrijker dan de huidige vorm van het team. Aan de statistieken kun je zien hoe het team momenteel presteert en mogelijk in de toekomst.

Bij weddenschappen op voetbal is het naast de statistieken van de club belangrijk om te kijken naar de fitheid van de selectie. Hoeveel wedstrijden heeft het team gespeeld in de laatste 2 weken? Zijn er goede spelers geblesseerd? Is het twijfelachtig dat sommige spelers meedoen? Deze zaken tellen allemaal mee als het gaat om kans bij voetbalweddenschappen. 
Een ander belangrijk gegeven is de scheidsrechter. Hoe zwaar beoordeeld de scheidsrechter overtredingen? Enkele voetbalteams spelen altijd op het randje van agressie waardoor zij veel overtredingen maken. Bij een strenge scheidsrechter geeft dit een goede kans op veel gele kaarten. 

Om een bookmaker te verslaan moet jij ervoor zorgen dat de kans op een uitslag groter is dan de odd zegt. Dit is DÉ manier om te winnen van de bookmaker. Hoe kun je dit doen? Volg actueel voetbalnieuws! Last minute wijzigingen in opstellingen, tactieken en afwezige zijn allesbepalend voor de uitslag van de wedstrijd. Volg daarom altijd het actuele nieuws van BetFans. Dan weet je zeker dat je goed zit qua winkansen. 

Veelgestelde vragen

Wedden op Cambuur, zowel pre-match als live, kan bij alle Nederlandse bookmakers met een vergunning.

Dat kan zeker, kijk hier voor alles omtrent seizoensweddenschappen.

Ja, bij alle bookmakers zijn weddenschappen te combineren.

BetFans gebruikt cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Als je deze website verder gebruikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. View more
OK
BetFans
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord

Op de hoogte blijven van de beste bonussen en free bets?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief