fbpx
€50 gratis weddenschap

Home » Wedtips » Wedtips Nederland – Schotland

wedtips-nederland-schotland

Wedtips Nederland – Schotland

Vrijdagavond om 20:45 uur wordt er in de Amsterdam Arena afgetrapt tussen Nederland en Schotland. Het is een wedstrijd waarin Ronald Koeman zijn beste elf kan smeden voor het Europees kampioenschap in Duitsland.

Odds Nederland – Schotland

1.51

Circus

4.75

Circus

7.80

Unibet

Wedden op Nederland wint van Schotland? Krijg 300x je inzet bij winst voor Nederland!

Tips Nederland – Schotland

Wedtip 1: Beide teams scoren @ 2.00 bij bet365
Wedtip 2: Nederland wint beide helften @ 2.16 bij Unibet
Wedtip 3: Beide teams scoren & meer dan 4.5 doelpunten @ 10.25 bij Jacks

Nederland wint veel

In de laatste 5 wedstrijden wist Nederland overtuigend 4 keer te winnen. De selectie van Oranje lijkt onder Ronald Koeman de draai weer te hebben gevonden in het 4-3-3 systeem. Soms wordt zelfs een verdediger als middenvelder opgesteld, waardoor er in feite 3-4-3 gespeeld wordt. Door het aanvallende voetbal zullen er voor beide partijen kansen komen, en dus waarschijnlijk veel doelpunten.

Wie maakt de goals voor Oranje?

In de laatste wedstrijd tegen Gibraltar maakte Calvin Stengs drie doelpunten in zijn rentree bij Oranje. Helaas kan Calvin Stengs vanavond wegens een blessure niet aanwezig zijn. Naast Stengs scoorden Gakpo en Weghorst beide drie doelpunten in de EK-kwalificaties.

Opstelling Nederland

De opstelling van het Nederlands elftal wordt minimaal 60 minuten voor de wedstrijd bekend gemaakt. De verwachtte opstelling: Flekken; Dumfries, Geertruida, Van Dijk, Aké, Blind; Wieffer, Reijnders, Wijnaldum; Depay, Gakpo

BETFANS WEDTIPS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P