fbpx
€50 gratis weddenschap

Nederland - Schotland

300x je inleg

Nederland speelt vrijdag een oefenwedstrijd tegen Schotland. Als nieuwe speler kun je hiermee profiteren van welkomstbonussen tot 300 keer je inleg.

300 keer?! Dat geloof je toch niet

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo. Maar niet altijd! Online bookmakers zijn namelijk gul als het gaat om het binnenhalen van nieuwe spelers.

Wij hebben alle bookmakers op een rijtje gezet die 100x of 50x welkomstpromoties aanbieden bij de wedstrijd van Nederland.

Wat is het addertje?

De voorwaarden van de superodd-promoties zijn zeer simpel: je mag je winst direct opnemen, mits je je storting ook eenmaal hebt ingezet.

Wat is de kans dat Oranje wint?

De quotering dat Nederland de wedstrijd tegen Schotland wint, is 1.44. Dit betekent dat de kans dat Nederland wint ongeveer 70% is.

Met topklasse spelers in vorm zoals Xavi Simons en Virgil van Dijk verwachten we dat het een gemakkelijke wedstrijd wordt voor Oranje.

Welke boost is het beste?

CIRCUS SUPERODDS
De Circus SuperOdd is een hele lekkere promotie voor nieuwe spelers! Maak een minimale storting van €10 en win €100 op jouw favoriete team. De winsten zijn direct opneembaar.

JACKS BOOST
Bij Jacks moet je een minimale storting doen van €100 om de quotering van 100 keer je inzet te plaatsen. Bij een storting van €20 krijg je een quotering van 50 keer. Winsten zijn direct opneembaar.

TOTO BOOST
Bij TOTO krijg je 50x je inzet voor winst Nederland tegen Schotland. Je moet een minimale storting van €5 doen en mag €1 inzetten op de quotering van 50. Winsten zijn direct opneembaar!

UNIBOOST
Bij Unibet krijg je 50 je inzet bij winst voor Nederland. Je moet een minimale storting van €5 doen en mag €1 inzetten op de quotering van 50. Winsten zijn direct opneembaar!

Enkele extra tips

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.