fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Feyenoord-Lazio | Champions League

Home » Wedtips » Wedtips Feyenoord-Lazio | Champions League

100

Circus

4.00

bet365

3.80

Unibet

Feyenoord-Lazio Roma
Zet Feyenoord de topvorm door?

Feyenoord verkeert in een geweldige vorm en is thuis ijzersterk. Lazio is een stuk minder in vorm, ze staan slechts 9e in de Serie A. Appeltje eitje voor Feyenoord?

Feyenoord is in de Eredivisie dus uitstekend gestart en staat momenteel derde in Groep E van de Champions League, met drie punten uit twee wedstrijden. Net als de thuisploeg heeft Lazio zijn goede vorm voortgezet door op zaterdag een makkelijke 2-0 overwinning te boeken op Sassuolo in de Serie A. De ploeg van Maurizio Sarri heeft nu drie wedstrijden op rij gewonnen, waaronder een 2-1 overwinning op Celtic in de Champions League op 4 oktober. Met vier punten uit de eerste twee wedstrijden staat Lazio momenteel tweede in Groep E, op doelsaldo achter koploper Atlético Madrid.

Santiago Giménez heeft zijn schorsing erop zitten en zal dus zijn eerste minuten maken voor Feyenoord in de Champions League. Gezien zijn vorm in de Eredivisie zal hij ook tegen Lazio voor gevaar gaan zorgen.

Wedtips:

🔮 Feyenoord scoort als eerste en wint (2.10)
🔮 Giménez scoort (2.10)
🔮 Minder dan 24.5 schoten (1.85)

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Giménez, Paixão.

Waar is Feyenoord-Lazio te zien op TV?

De Champions League-wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio is woensdagavond te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal, de aftrap is om 18:45.

Voorspelling Feyenoord-Lazio Roma

Met hun overtuigende overwinning op Vitesse afgelopen weekend blijft Feyenoord zijn topvorm op eigen veld tonen en zal het met het volste vertrouwen de wedstrijd ingaan. Lazio is ook in goede vorm, maar hoewel we verwachten dat ze het Feyenoord moeilijk zullen maken, voorspellen we dat de mannen van Arne Slot de winst zullen pakken. Je kan nu 100x je inzet pakken als Feyenoord wint tegen Lazio, check alle info hier!

Voorspelling: Feyenoord-Lazio 2-0

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P