WEDDEN OP FEYENOORD 2021 / 2022

Feyenoord probeert in de Eredivisie ieder jaar mee te doen voor het kampioenschap. In de afgelopen jaren heeft Feyenoord los van Europees voetbal weinig gepresteerd. In 2021-2022 met de nieuwe trainer Arne Slot hangt er voor Feyenoord wellicht een verassing in de lucht. Is Arne Slot de jonge energie die Feyenoord nodig heeft?

Wedtips gokken op Feyenoord

Voordat je online weddenschappen plaatst op voetbalclubs is het goed om je in te lezen in de statistieken van de club. Feyenoord is een club met zeer wisselvallig voetbal spel. In de meeste wedstrijden wordt Feyenoord als favoriet gezien maar ze winnen lang niet altijd van de mindere clubs. Het is belangrijk om te kijken in welke vorm Feyenoord verkeerd voordat je een bet plaatst op Feyenoord. Omdat Feyenoord regelmatig doelpunten tegen krijgt is het interessant om weddenschappen te plaatsen op Both teams to Score. Let goed op tegen wie Feyenoord speelt, scoort de tegenstander makkelijk? Dan is het zeker waard om een gokje te wagen. 

Gokje op de Eredivisie?

De beste bookmaker hiervoor:

Bet365

Wedden op Feyenoord kampioen 2021 / 2022

Feyenoord is voor de laatste keer kampioen geworden van de Eredivisie in 2018. In de geschiedenis won Feyenoord al 15 keer eerder de Eredivisie. In het Eredivisie seizoen 2021/2022 met de nieuwe coach Arne Slot zijn de kansen weer volop aanwezig voor het kampioenschap. Topspeler Berghuis is verkocht aan groot rivaal Ajax. De bookmaker Unibet geeft een odd van 11.00 voor kampioenschap Feyenoord. Deze odd staat zeker hoog en wellicht de moeite waard. Bij een zogenoemde outright weddenschap plaats je een weddenschap voor vaak een lang termijn. De te verwachte nieuwe topscorer van Feyenoord in het nieuwe Eredvisie seizoen is lastig te zeggen. Bryan Linssen is in bloedvorm gezien de laatste seizoenshelft. Een weddenschap op Bryan Linssen als topscorer van de Eredivisie kan de moeite waard zijn. 

Beste bookmakers voor wedden op Feyenoord

BetFans heeft een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal spelen en weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties.

RankBookmaker
Bonus 
1 100% tot €100 gratis weddenCLAIM

Statistieken odds uitslagen Feyenoord

Als we kijken naar de uitslagen van Feyenoord in 2021 in combinatie met de odds vallen enkele dingen op:

Maar enkele keren werd de laagste odd ook echt de uitslag van de wedstrijd​. Dit is zeker niet altijd het geval bij Eredivisieclubs. De uitslagen van Feyenoord kunnen dan ook vaak als verrassend worden gezien. Wanneer je goed op de hoogte bent van de ins en outs van de club is het zeker mogelijk om de bookmakers te verslaan met weddenschappen op Feyenoord.

In welke vorm verkeert Feyenoord bij de bookmakers?

Bij het plaatsen van weddenschappen is niets belangrijker dan de huidige vorm van het team. Aan de statistieken kun je zien hoe het team momenteel presteert en mogelijk in de toekomst.

Bij weddenschappen op voetbal is het naast de statistieken van de club belangrijk om te kijken naar de fitheid van de selectie. Hoeveel wedstrijden heeft het team gespeeld in de laatste 2 weken? Zijn er goede spelers geblesseerd? Is het twijfelachtig dat sommige spelers meedoen? Deze zaken tellen allemaal mee als het gaat om kans bij voetbalweddenschappen. 
Een ander belangrijk gegeven is de scheidsrechter. Hoe zwaar beoordeeld de scheidsrechter overtredingen? Enkele voetbalteams spelen altijd op het randje van agressie waardoor zij veel overtredingen maken. Bij een strenge scheidsrechter geeft dit een goede kans op veel gele kaarten. 

Om een bookmaker te verslaan moet jij ervoor zorgen dat de kans op een uitslag groter is dan de odd zegt. Dit is DÉ manier om te winnen van de bookmaker. Hoe kun je dit doen? Volg actueel voetbalnieuws! Last minute wijzigingen in opstellingen, tactieken en afwezige zijn allesbepalend voor de uitslag van de wedstrijd. Volg daarom altijd het actuele nieuws van BetFans. Dan weet je zeker dat je goed zit qua winkansen. 

Veelgestelde vragen

Wedden op Feyenoord, zowel pre-match als live, kan bij alle Nederlandse bookmakers met een vergunning.

Dat kan zeker, kijk hier voor alles omtrent seizoensweddenschappen.

Zeker, we hebben een pagina met de beste Eredivisie bonussen.

BetFans gebruikt cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Als je deze website verder gebruikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. View more
OK
BetFans
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord

Op de hoogte blijven van de beste bonussen en free bets?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief