fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Celtic – Feyenoord | Champions League

Home » Wedtips » Wedtips Celtic – Feyenoord | Champions League

3.20

Jacks.nl

3.90

Unibet

100

Circus

Celtic – Feyenoord
Wedtips en voorspelling

Feyenoord verloor haar laatste Champions League duel tegen Atletico Madrid, wat resulteerde in overwintering in Europa, maar wel een niveau lager in de Europa League.

Celtic verloor uit tegen Lazio waardoor zij zeker zijn van directe uitschakeling. Er staat behalve geld en eer, en een vol Celtic Park, niets meer op het spel in deze wedstrijd.

Arne Slot zei over deze wedstrijd dat Feyenoord zich geweldig heeft gepresenteerd op Champions League niveau en is van plan dit door te trekken tot de laatste groepswedstrijd tegen Celtic.

In de openingswedstrijd won Feyenoord met een gemakkelijke 2-0 van Celtic en de club uit Schotland wist zich niet te herpakken in de groepsfase. In 5 wedstrijden speelde zij slechts 1x gelijk. Feyenoord is dan ook favoriet met een quotering van 2.23 en sommige bookmakers durfde zelfs een quotering van 100 te geven voor winst Feyenoord.

Wedtips:
🔮 Feyenoord wint (x100 bij Jacks.nl)
🔮 Feyenoord scoort in beide helften (2.70)
🔮 Beide teams scoren (1.57)

Wedstrijd Datum Uitslag
Feyenoord – Celtic 19-09-2023 2 : 0

Voorspelling Celtic – Feyenoord

Volgens de bookmakers is Feyenoord favoriet in deze wedstrijd. In het heenduel had Feyenoord geen fitte Gimenez in de selectie en dat is nu wel het geval. Onze wedtips zijn dan ook gericht op veel doelpunten en met name van Feyenoord.

Celtic – Feyenoord
1-3

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P