fbpx
€50 gratis weddenschap

Home » Wedtips » Wedtips Aston Villa – Ajax

villa-ajax-wedtips

Wedtips Aston Villa – Ajax

Na een 0-0 gelijkspel in de ArenA speelt Ajax op donderdag 14 maart de returnwedstrijd in Villa Park tegen Aston Villa. Al belooft het een lastige wedstrijd te worden voor Ajax, zijn er nog alle kansen. We analyseren de wedstrijd van Villa tegen Ajax en delen onze wedtips.

Odds Aston Villa – Ajax

1.41

Circus

5.30

Circus

7.55

Circus

Bookmakers zien Aston Villa in de returnwedstrijd als de grote favoriet. Nieuwe spelers krijgen 50 keer hun inleg terug bij een doelpunt voor Ajax.

Tips Aston Villa – Ajax

Wedtip 1: Ajax wint of gelijkspel @ 3.00 bij Jacks
Wedtip 2: Meer dan 2.5 doelpunten @ 1.54 bij Jacks
Wedtip 3: Ajax bereikt de volgende ronde @ 4.25 bij Jacks

Aston Villa in zwaar weer

Afgelopen weekend werd Aston Villa in de thuiswedstrijd tegen directe concurrent Tottenham Hotspur volledig weggespeeld. Op Villa Park won Tottenham met maar liefst 0-4.

De vorm van Aston Villa is zorgwekkend. De ploeg verloor thuis al 4 van de laatste 5 duels. Desondanks staat de club zonder verliespunten nog op de 4e plaats in de Premier League, wat natuurlijk een geweldige prestatie is.

Ajax wankelt in de Eredivisie

Niet alleen Aston Villa beleefde een zwaar weekend. In Amsterdam waren er een hoop bedroefde gezichten te zien nadat Ajax 2-2 gelijk speelde tegen Fortuna Sittard. Dit is een ploeg waar Ajax gemakkelijk van zou moeten winnen.

Door de nieuwe verliespunten lijkt plek 3 in de Eredivisie, die recht geeft op de voorrondes van de Champions League, voorgoed niet langer haalbaar.

Europees succes het laatste lichtpuntje

Ajax heeft nog 1 prijs om voor te spelen: de Conference League. Al denken de bookmakers dat Ajax weinig kans maakt op Villa Park, wij zijn van mening dat Ajax zeker een kans heeft.

Dit duel is cruciaal voor Ajax om nog enig succes te behalen dit seizoen, en ze zullen er alles aan doen om te winnen. Aston Villa daarentegen heeft grotere belangen bij het behalen van de top 4 in de Premier League voor directe kwalificatie voor de Champions League.

Blessure-update

Uit Amsterdam is zowel goed als slecht nieuws gekomen over de ziekenboeg.

Goed nieuws: Brian Brobbey is volledig inzetbaar tegen Aston Villa. De spits is met afstand de belangrijkste speler voor Ajax met zijn vele doelpunten en assists.

Slecht nieuws: Het herstel van Steven Berghuis duurt langer dan verwacht, waardoor hij de wedstrijd mist.

De rode kaarten van Konsa en Gooier in de heenwedstrijd zorgen ervoor dat beide spelers niet in de selectie zitten.

Ajax-spits Brian Brobbey is fit en hongerig naar doelpunten

BETFANS WEDTIPS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P