fbpx
€50 gratis weddenschap

Aston Villa - Ajax

50x je inleg

Ajax kent, relatief gezien, een dramatisch seizoen. In 2019 stonden de Amsterdammers nog met één been in de finale van de Champions League. Vandaag spelen ze de returnwedstrijd tegen Aston Villa in de achtste finale van de Conference League.

Maakt Ajax een goal tegen Aston Villa?
Win 50 keer je inleg met een inzet van €1.

Ajax scoort goed

Het probleem bij Ajax zit hem niet in het maken van doelpunten. In de Eredivisie scoorde Ajax al 55 doelpunten in 25 wedstrijden. Alleen Feyenoord en PSV scoorden meer doelpunten.

Vooral defensief kent Ajax de grote problemen, al leek dat de afgelopen weken met een nieuwe strategie van coach John van ‘t Schip beter te gaan.

In de heenwedstrijd eindigde de wedstrijd in 0-0, waarbij Ajax zich had moeten belonen met een overwinning. De Amsterdammers zullen alles op alles moeten zetten om Aston Villa in Villa te verslaan.

Twijfels over fitheid Berghuis

Aanvoerder Steven Berghuis liep een knieblessure op tijdens de wedstrijd tegen FK Bodø/Glimt en is nog niet volledig hersteld. John van ‘t Schip gaf aan dat hij er niet vanuit gaat dat Berghuis fit zal zijn voor de wedstrijd tegen Aston Villa.

Berghuis heeft een lastige blessure aan de binnenkant van zijn knie en zijn herstel duurt langer dan vooraf gedacht.

Spits Brobbey van de partij

Gelukkig kwam er ook goed nieuws uit Amsterdam. Brian Brobbey is volledig hersteld. De spits verkeert in topvorm en scoorde al 16 doelpunten in 24 wedstrijden in de Eredivisie voor Ajax. Daarnaast gaf hij ook nog eens 6 assists.

Als iemand Ajax naar de kwartfinales van de Conference League kan schieten, is het Brian Brobbey.

Wat is de kans dat Ajax scoort

Met een fitte Brian Brobbey lijkt de kans dat Ajax een doelpunt gaat scoren een stuk groter. Bookmaker Jacks.nl geeft een quotering van 1.56 voor minimaal één doelpunt van Ajax.

De kans dat Ajax scoort ligt volgens de bookmakers rond de 45%. Een quotering van 50 keer je inzet biedt je een groot voordeel!

Belangrijkste voorwaarden SuperOdd

Bookmaker Circus stelt een aantal voorwaarden aan het pakken van de quotering van 50 keer je inzet.

Ten eerste moet je je registreren als nieuwe speler bij Circus en een storting maken van minimaal 10 euro.

Daarnaast moet je minimaal 24 jaar of ouder zijn om de Superodd te claimen.

De winsten uit je weddenschap zijn direct opneembaar, maar je moet je storting wel eenmaal inzetten.

Enkele extra tips

Op zoek naar meer verhoogde quoteringen? Vergelijk ze hier allemaal! 

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P