fbpx
€50 gratis weddenschap

EK 2024: De groeibriljanten

Zoals in elk groot voetbaltoernooi zullen er weer enkele nieuwe namen zich aan het publiek presenteren. Wie zijn de 10 grootste toptalenten die dit EK misschien wel definitief hun naam zullen vestigen?

Maximilian Beier - Duitsland

Gastland Duitsland zal onder druk staan om te presteren op eigen bodem en één speler die hen daarbij zou kunnen helpen is Maximilian Beier, die nog wacht op zijn eerste interland.

De 21-jarige heeft dit seizoen 13 keer gescoord voor Hoffenheim, waardoor alleen Deniz Undav (15) hem voor staat in de topscorerslijst van de Bundesliga voor Duitse spelers, en hij zou zijn waarde kunnen bewijzen als Julian Nagelsmann hem een kans geeft in het nationale team.

Arda Güler - Turkije

Door de lokale media bestempeld als de ‘Turkse Messi’, mag de Turkse Arda Guler niet ontbreken op deze lijst. De 19-jarige is creatief, snelvoetig en een specialist in standaardsituaties, waardoor hij een grote aanwinst is voor club en land.

Guler’s overstap naar Real Madrid in juli 2023 begon frustrerend door een aantal blessures, maar hij heeft in 2024 enkele opvallende invalbeurten gehad en zou fris en gretig moeten zijn om in Duitsland te schitteren.

Leo Sauer - Slowakije

Ingedeeld bij België, Oekraïne en Roemenië, maakt Slowakije een goede kans om de groepsfase te overleven en één speler die daar een grote rol in zou kunnen spelen is Feyenoorder Leo Sauer, die ondanks beperkte speeltijd dit seizoen een solide indruk heeft gemaakt.

De 18-jarige vleugelspeler heeft twee keer gescoord in tien Eredivisie-wedstrijden en zou extra aanvallende impulsen kunnen geven aan een Slowaakse ploeg die wat doelpunten tekort komt.

Lamine Yamal - Spanje

De Spaanse selectie barst van het talent en één speler die eruit springt is Lamine Yamal van Barcelona, die op slechts 16-jarige leeftijd al zes interlands achter zijn naam heeft staan.

De vleugelspeler is dit seizoen uitgegroeid tot een vaste waarde bij de Catalanen, met vier doelpunten en drie assists in La Liga, en hij kan zijn talenten deze zomer op één van de grootste podia etaleren.

Arthur Vermeeren - België

België’s zogenaamde ‘Gouden Generatie’ is voorbij, maar er komen wel een aantal grote talenten aan, waaronder middenvelder Arthur Vermeeren.

De 19-jarige maakte indruk bij Antwerp voordat hij in januari een transfer naar Atlético Madrid verdiende, dus hij heeft duidelijk iets in zijn mars om de overstap naar de Spaanse hoofdstad te maken.

Omschreven door Mark Van Bommel als een “slimme voetballer die leergierig is”, lijkt Vermeeren een echt talent en één die veel kan leren van dit internationale toernooi.

Jarrad Branthwaite - Engeland

Er zijn centraal achterin plekken te vergeven in de Engelse verdediging en Everton-verdediger Jarrad Branthwaite hoopt dat hij zich deze zomer in de plannen van Gareth Southgate kan spelen.

Hoewel het niet goed gaat met Everton, krijgt de 21-jarige lovende kritieken voor zijn prestaties en hoewel hij nog niet is opgeroepen voor het Engelse nationale team, lijkt hij één van de beste opties voor Southgate.

Xavi Simons - Nederland

Waar Xavi Simons in 2023/2024 PSV al bij de hand nam en topscorer van de Eredivisie werd, heeft hij afgelopen seizoen bij RB Leipzig zijn status bevestigd. Het 21-jarige talent had met 8 goals en 13 assists een groot aandeel in de prestaties van zijn club.

Na 13 interlands staat zijn teller in Oranje nog op 0 doelpunten. Wanneer Ronald Koeman vertrouwen in hem blijft houden kan Xavi Simons een belangrijke rol gaan spelen op het EK.

Alex Baena - Spanje

Een andere Spaanse speler die een grote rol kan spelen is Alex Baena van Villarreal, die veel creativiteit en scorend vermogen toevoegt vanuit het middenveld.

De 22-jarige, die één doelpunt maakte in zijn twee interlands, heeft dit seizoen negen assists gegeven voor zijn club en dat scherpe randje kan La Roja helpen om ver te komen in het toernooi.

Warren Zaïre-Emery - Frankrijk

Ook Frankrijk lijkt een talentvolle middenvelder in huis te hebben in de persoon van Warren Zaire-Emery, die sinds het seizoen 2022/23 deel uitmaakt van de eerste selectie van Paris Saint-Germain.

De 18-jarige heeft dit seizoen meer basisplaatsen gekregen en beide interlands voor Frankrijk zijn dit seizoen gespeeld, wat de vooruitgang die hij heeft geboekt onderstreept.

Gezegend met uitstekende technische vaardigheden, brengt Zaire-Emery een goede balans op het middenveld en zou hij een echte aanwinst kunnen zijn voor Didier Deschamps.

Francisco Conceicao - Portugal

De laatste in deze lijst is de Portugees Francisco Conceição, die sinds zijn terugkeer naar Porto op huurbasis van Ajax in september weer op zijn best lijkt.

De 21-jarige is snel, heeft oog voor het doel en lijkt van plan om tegenstanders het vuur aan de schenen te leggen, als bondscoach Roberto Martinez hem deze zomer de kans geeft.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P