fbpx
€50 gratis weddenschap

EK Bookmaker Bonussen: Haal alles uit je EK-weddenschappen

Van 14 juni tot 24 juli vindt het EK 2024 plaats in Duitsland. 24 landen strijden deze zomer voor het Europese kampioenschap. Een ideaal toernooi voor het plaatsen van weddenschappen in combinatie met bonussen. Hier vind je een compleet overzicht van EK bookmakers bonussen.

Inhoud

Verhoog je inzet met gratis €50 weddenschappen op het EK

Het Europese kampioenschap is één van de populairste toernooien voor het plaatsen van weddenschappen. Kies een bookmaker en profiteer van €50 aan gratis weddenschappen of kies voor 100x je inzet

Gratis weddenschap TOTO: Speel €10 en krijg €50 gratis

Registreer als nieuwe speler bij TOTO en ontvang €50 aan gratis weddenschappen. Hiervoor moet je een weddenschap plaatsen van €10 op een minimale quotering van 1,50. Bij EK wedstrijden is je weddenschap winnend bij TOTO wanneer jouw team met 2 – 0 voor staat! 

Gratis weddenschap Bet365: Speel €10 en krijg €50 gratis

Bookmaker bet365 geeft €50 aan gratis weddenschappen na je eerste weddenschap van €10. Kies voor een quotering van minimaal 1.20 en krijg €50 gratis. Bij bet365 krijg je ook Early Payout na een 2 – 0 voorsprong. 

Gratis weddenschap LiveScoreBet: Speel €10 en krijg €50 gratis

Minder bekend maar zeker de moeite waard: LiveScoreBet geeft ook €50 aan gratis weddenschappen voor nieuwe spelers. Maak een account en speel €10 op een quotering van 1.50. Na je eerste weddenschap worden er €50 aan gratis weddenschappen toegevoegd aan je account.

Gratis weddenschap Unibet: Speel €10 en krijg €50 gratis

De vierde bookmaker met €50 aan gratis weddenschappen is Unibet. Als je nog geen account hebt bij Unibet dan krijg je na je eerste weddenschap van €10 gratis weddenschappen ter waarde van €50. 

Wedden voor grote spelers: bonussen van €100 of meer

Het plaatsen van een weddenschap van €10 is leuk in ruil voor €50 aan gratis weddenschappen, maar misschien ben jij wel op zoek naar grotere bonussen. Geen probleem want wij hebben ook bonussen beschikbaar van €100 of meer bij de onderstaande bookmakers.

De hoogste EK bonus: €250 aan gratis weddenschappen

Bookmaker Circus springt eruit als het gaat om gratis weddenschappen. De hoofdsponsor van PEC Zwolle geeft namelijk €250 aan gratis weddenschappen aan nieuwe spelers. Maak hiervoor een storting van €250 en zet €500 in op quoteringen van minimaal 1.60.

Jacks.nl: Profiteer nu van een €100 gratis weddenschap voor het EK!

Jacks heeft een grotere welkomstbonus voor sport gekregen tijdens het EK. De waarde van de gratis weddenschap is verdubbeld naar €100. Maak een storting van €100 en plaats direct een weddenschap met je free bet. 

Wedden met €100 bonus bij bookmaker ZEbet

Last but not least: bookmaker ZEbet geeft nieuwe spelers een gratis weddenschap van €100. Doe een storting van €100 en verdubbel jouw storting tot €200. 

Wat is het voordeel van gratis wedden?

Laten we kijken naar de voordelen van een gratis weddenschap nu we alle promoties hebben uitgelicht. Een gratis weddenschap geeft je een extra kans op het maken van winst, ook nadat je de eerste weddenschap hebt verloren. 

Gratis weddenschappen worden vaak aangeboden als welkomstbonus bij online bookmakers. Het kan ook dat je als bestaande speler een gratis weddenschap krijgt. Bijvoorbeeld omdat je een weddenschap hebt geplaatst met echt geld op een geselecteerde wedstrijd. 

Het ontvangen van gratis weddenschappen kan winstgevend worden als je op de juiste manier inzet. Het is niet verboden om bij verschillende bookmakers te registreren. Hierdoor kun je al meer dan €650 aan gratis weddenschappen verdienen op deze pagina.

Als je meer interesse hebt gekregen in het spelen bij bookmakers door gratis weddenschappen, neem dan eens een kijkje bij andere promoties die wij aanbieden.

Wedden op het EK? Kies uit de beste online bookmakers!

Met 14 actieve bookmakers is er voldoende keuze om een geschikte bookmaker te vinden. Bij de bekende bookmakers zoals TOTO, Betcity en Unibet wordt het meest gespeeld, maar kleinere bookmakers hebben vaak exclusieve promoties. In de onderstaande lijst vind je alle legale online bookmakers in Nederland.  

Wed op de favoriet van het EK 2024

In onderstaand overzicht kan je zien wie volgens de bookies de grootste kanshebbers zijn om het Europees Kampioenschap te winnen. Engeland en Frankrijk zijn de favorieten. Ook thuisland Duitsland behoort tot de landen die een grote kans hebben om het EK te winnen.

Nederland wordt door de bookmakers niet als favoriet voor de eindzege gezien. De ploeg van Ronald Koeman behoort met een odd van 17 wel tot de outsiders om het EK te winnen.

LandQuotering
Engeland4.25
  Frankrijk4.50
 Duitsland7.00
 Spanje9.00
 Portugal9.00
 België15
 Italië15

Nederland

17
 Denemarken41
Wie is de favoriet om het EK 2024 te winnen?

Volgens de bookmakers zijn Frankrijk en Engeland de favorieten om het EK 2024 te winnen. De odd voor deze landen is 4.50; dat wil zeggen dat je voor elke euro die je inzet 4.5x je inleg terug krijgt.

Wat is de quotering als Nederland het EK 2024 wint?

Voor Nederland krijg je momenteel een odd van 17.00 als het EK 2024 wordt gewonnen. Zet je dus 10 euro in op Nederland, dan win je 170 euro als Oranje op 14 juli de finale wint.

Waar kan ik inzetten op wie het EK 2024 gaat winnen?

Klik hier om een overzicht van alle legale Nederlandse bookmakers te vinden waar je veilig en snel op het EK 2024 kan wedden.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P