fbpx
€50 gratis weddenschap

Het salaris van Jordan Henderson bij Ajax

Jordan Henderson is in januari 2024 dé verrassende aankoop van Ajax. De man met meer dan 80 interlands achter zijn naam en een gewonnen Champions League gaat Ajax versterken. Hij is meteen een grootverdiener in de selectie. Wat is het salaris van Henderson bij Ajax?

Het salaris van Henderson

Henderson speelde vrijwel zijn gehele carrière voor Liverpool, waar hij meer dan 500 wedstrijden speelde. Zijn hoogtepunt beleefde hij door in het seizoen 2018/2019 de Champions League te winnen. Het seizoen daarna won hij met Liverpool de Premier League. Tijdens EURO 2020 speelde hij mee in de verloren finale tegen Italië.

In 2023 vertrok hij naar Al-Ettifaq FC in de Saudi Pro League. Hier kon hij aardig zijn zakken vullen, gezien de geruchten over zijn salaris in Saoedi-Arabië. Geruchten gaan dat hij daar maar liefst 700.000 pond per week verdiende. Dit komt neer op zo’n 42 miljoen euro per jaar. Dit lijkt ons wel erg veel, andere bronnen spreken van 15 miljoen euro per jaar, wat een stuk realistischer klinkt.

Dit astronomische bedrag zal hij zeker niet bij Ajax gaan verdienen. Topverdieners als Steven Bergwijn en Steven Berghuis verdienen bij Ajax zo’n 5 miljoen euro per jaar. Henderson zal ook rond dit salaris gaan verdienen bij Ajax, waarbij we uitgaan van 5.5 miljoen euro per jaar.  Hij zal een contract tekenen voor 2.5 jaar, waarbij hij dus ruim 13 miljoen euro zal verdienen aan zijn tijd in Amsterdam.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P