fbpx
€50 gratis weddenschap

Het salaris van Steven Berghuis bij Ajax

Steven Berghuis is misschien wel de meest besproken speler van de Eredivisie. Na 5 seizoenen Feyenoord, waar hij aanvoerder was en veel scoorde, nam hij in 2021 de stap naar rivaal Ajax. Dit werd hem in Rotterdam uiteraard niet in dank afgenomen. Ajax betaalde 5,5 miljoen euro voor Berghuis waar hij meteen kampioen werd. Wat is het salaris van Steven Berghuis bij Ajax?

Salaris van Berghuis

De prijzenkast van Steven Berghuis is inmiddels aardig gevuld. Zijn eerste prijs won hij in 2011 met FC Twente. De Johan Cruijff Schaal werd ten koste van Ajax gewonnen in een wedstrijd waar hij zelf (onterecht) rood kreeg vanwege een schwalbe. Daarna won Berghuis nog 3x de KNVB Beker en werd 2x landskampioen (met Feyenoord en Ajax). 


Bij Feyenoord was Berghuis al een grootverdiener. Hij kwam met een Premier League salaris (Watford) en verdiende in Rotterdam circa 2 miljoen euro per jaar. Met zijn transfer naar Ajax in 2021 werd zijn salaris verdubbeld, hij verdient zo’n 4 miljoen euro per jaar. Bij Ajax zit hij dan ook in de top qua salaris, ook spelers als Dusan Tadic en Steven Bergwijn verdienen een soortgelijk salaris. 

 

Vergeleken met de grootverdieners bij Feyenoord verdient Berghuis prima. Aanvoerder van Feyenoord Orkun Kökcü kan rekenen op een salaris van rond de €700.000.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P