fbpx
€50 gratis weddenschap

Het salaris van Brian Brobbey bij Ajax

Na een kort uitstapje bij RB Leipzig keerde Brian Brobbey weer terug bij Ajax. In de Bundesliga liggen de salarissen normaal gesproken een stuk hoger, maar bij Ajax heeft Brobbey ook niet te klagen! Wat is zijn salaris bij Ajax?

Het jaarsalaris van Brobbey

Brian Brobbey, de geboren Amsterdammer, doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte in 2020 zijn debuut in het eerste van Ajax. Na 3 goals in de Eredivisie vertrok hij transfervrij naar de Bundesliga waar hij ging spelen voor RB Leipzig. Zijn avontuur in Duitsland was echter van korte duur. Ajax kocht hem een jaar later alweer terug en betaalde maar liefst 16 miljoen euro voor Brobbey.

Goedlachs op het voetbalveld is Brian Brobbey zelden, maar als hij naar zijn loonstrookje kijkt zal er ongetwijfeld een glimlach op zijn gezicht verschijnen. Volgens verschillende bronnen verdient Brobbey zo’n 3 miljoen euro per jaar bij Ajax. Dat maakt hem nog niet dé topverdiener bij Ajax. Zijn ploeggenoot Steven Berghuis verdient ongeveer 4 miljoen euro.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P