fbpx
€50 gratis weddenschap

Free bet promotie: Ieder weekend 50 euro gratis

Ieder weekend kunnen fans van de Eredivisie profiteren van een geweldige promotie bij Jacks. De aanbieding geeft je een gegarandeerde Free Bet van €50 bij het plaatsen van een live weddenschap op een Eredivisie- of Eerste Divisiewedstrijd.

Hoe werkt het?

Om deel te nemen aan de actie moet je eerst de bonus activeren. Dit kan vanaf vrijdag 00:01 uur tot maandag 23:59 uur.

Nadat je de bonus hebt geactiveerd, plaats je een live weddenschap op een Eredivisie- of Eerste Divisiewedstrijd met minimale odds van 1.50. Ongeacht of je weddenschap wint of verliest, ontvang je automatisch 25% van je weddenschap als free bet, tot een max van €50.

Plaats je een €200 live weddenschap op een quotering van 1.50 of hoger, dan krijg je dus gegarandeerd een €50 free bet.

Soortgelijke promoties

312

WELKOMSTBONUS: ZEbet

100% bonus tot €100!

De sport welkomstbonus van ZEbet geeft een €100 free bet op je eerste storting. Plaats een storting van €100 en krijg €100 gratis.

1 maand geleden toegevoegd
835

WELKOMSTBONUS LEOVEGAS SPORT

Wed €50 & krijg €50 free bets

De Leovegas welkomstbonus sport geeft €50 aan free bets op je eerste weddenschap. Plaats een weddenschap op minimale quotering van 1.80 en krijg een free bet ...

1 maand geleden toegevoegd

Belangrijke voorwaarden

De actie is elke week beschikbaar, maar alleen voor spelers van 24 jaar of ouder. De Free Bet heeft een maximale waarde van €50 en kan alleen worden ingezet op live weddenschappen met minimale selectie odds van 1.50.

Wees er op tijd bij! De €50 Free Bet is 7 dagen geldig vanaf het moment dat deze beschikbaar is.

De promotie loopt tot 19 mei 2024.

Enkele extra tips

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P