fbpx
€50 gratis weddenschap
Jacks-logo
Home » Welkomstbonus » WELKOMSTBONUS JACKS SPORT

Welkomstbonus Jacks Sport

Nieuwe spelers kunnen profiteren van de Jacks Sport welkomstbonus met een free bet.

Deze promotie biedt een 100% Free Bet, gebaseerd op je eerste sportweddenschap. Je ontvangt een Free Bet ter waarde van je eerste inzet, tot maximaal €100. Bijvoorbeeld: als je €50 inzet, ontvang je een Free Bet van €50.

Ben jij onder de indruk van deze sport welkomstbonus? Lees verder voor alle voordelen!

Welkomstbonus beoordeling

Free bet bonus Jacks Sport

Direct na registratie kun je bij je eerste storting een free bet tot 100 euro claimen. 

Voor je eerste storting is het belangrijk om de juiste bonus te selecteren.

De hoogte van je free bet is afhankelijk van je eerste inzet. Plaats een weddenschap op een minimale odd van 1.50, en ontvang de inzet van deze weddenschap als free bet. De maximale waarde is 100 euro.

 

Voor je een opname kan uitvoeren moet je de storting eenmaal inzetten. 

Hoe claim je Jacks Sport welkomstbonus?

Voorwaarden Jacks Sport welkomstbonus

De promotie begint op 30 april 2024 om 12:00 uur. Alleen nieuwe spelers van 24 jaar of ouder die na dat tijdstip een account aanmaken, komen in aanmerking. Ook bestaande spelers die vóór die tijd een account hebben aangemaakt maar nog geen sportgerelateerde welkomstbonus hebben geclaimd, komen in aanmerking.

Met deze promotie kun je een 100% Free Bet ontvangen, afhankelijk van je eerste sportweddenschap, met een maximale waarde van €100. Volg deze stappen om je Free Bet te claimen: selecteer de sports welkomstbonus bij je registratie, stort minimaal €10, plaats binnen 7 dagen een kwalificerende weddenschap op een wedstrijd/evenement naar keuze, en claim vervolgens je 100% Free Bet van maximaal €100 in ‘Beschikbare bonussen’.

Een kwalificerende weddenschap is een weddenschap van minstens €10, met minimale odds van 1.50. Weddenschappen geplaatst vóór de activatie van de bonus tellen niet mee. Ook weddenschappen met een Free Bet, Live Free Bet, Odds Boost of Profit Boost komen niet in aanmerking. Geannuleerde of gecashte weddenschappen tellen niet mee.

Je ontvangt je 100% Free Bet zodra je kwalificerende weddenschap is afgerond, en deze is geldig tot 7 dagen na ontvangst. Let op: je kunt de Free Bet niet meer inzetten na de geldigheidsduur. Zorg ervoor dat je de Bonusvoorwaarden en Algemene Voorwaarden van JACKS.NL leest. Laatste update: 24 april 2023, 14:00 uur.

Jacks Sport welkomstbonussen

Bij Jack’s Sport heb je de keuze uit drie verschillende welkomstbonussen. Je kunt slechts één keer een welkomstbonus selecteren.

50x of 100x je inzet
€250 casinobonus

Vergelijkbare bonussen

470

WELKOMSTBONUS LIVESCOREBET SPORT

Speel €10 & krijg €50 free bets

De welkomstbonus van LiveScoreBet geeft iedere nieuwe speler €250 free bet op je eerste weddenschap! Wed €250 en krijg €250 free bet. 

1 maand geleden toegevoegd
835

WELKOMSTBONUS LEOVEGAS SPORT

Wed €50 & krijg €50 free bets

De Leovegas welkomstbonus sport geeft €50 aan free bets op je eerste weddenschap. Plaats een weddenschap op minimale quotering van 1.80 en krijg een free bet ...

1 maand geleden toegevoegd

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P