fbpx
€50 gratis weddenschap

Max Verstappen wint GP Saoedi-Arabië

250x je inleg

Na de winst in de eerste GP van het jaar gaat Max nu ook voor de winst in de GP van Saoedi-Arabië! Meld je aan bij Circus, Jacks of TOTO en pak tot 100x je inzet!

250X JE INZET

Wat is de kans dat Max wint?

Dit weekend staat de tweed Formule 1-race van 2024 op het programma in Saoedi-Arabië, wederom op zaterdag. Max Verstappen is uiteraard de grote favoriet om deze race te winnen, met een quotering van 1.25 bij de bookmakers.

De kans dat Max Verstappen wint ligt rond de 80%.

Als je een weddenschap van €1 plaatst op Max Verstappen, kun je €100 winnen. Dat is een winstpotentieel van 1000%.

Welke boost is het beste?

CIRCUS SUPERODDS
De Circus SuperOdd is een hele lekkere promotie voor nieuwe spelers! Registreer en doe een minimale storting van €10. Wed €1 en win €100 als Max Verstappen wint! De winsten zijn direct opneembaar.

TOTO BOOST
Registreer bij TOTO krijg je 50x je inzet als Max Verstappen wint. Je moet een minimale storting van €5 doen en mag €1 inzetten op de quotering van 50. Winsten zijn direct opneembaar!

JACKS BOOST
Registreer als nieuwe speler bij Jacks en krijg een quotering van 100 als Max Verstappen wint. Bij een storting van 20 euro krijg je een odd van 50x je inzet, als je en storting van 100 euro doet krijg je de volle 100x je inzet! 

Favoriet wereldtitel F1

Niet alleen voor deze GP is Max Verstappen de grote favoriet. Om Wereldkampioen te worden krijgt Max Verstappen een quotering van slechts 1.25. Na de winst in Bahrein heeft Max aangetoond dat hij inderdaad de verwachtingen waar maakt!

We kunnen als Nederlanders uitkijken naar nog een prachtig raceseizoen!

Enkele extra tips

Op zoek naar meer verhoogde quoteringen? Vergelijk ze hier allemaal! 

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.