fbpx
€50 gratis weddenschap

Bookmaker Circus geeft 100x je inzet als Max wint in Italië!

Max Verstappen heeft dit jaar al vijf Grand Prix-races gewonnen. Dit weekend is hij weer de grote favoriet bij de bookmakers, met een quotering van 1.25 voor winst in de GP Emilia-Romagna. Bij Circus krijg je als nieuwe speler echter een uitzonderlijke quotering van 100!

Ongelooflijk: 100 Keer?! Echt Waar?!

De welkomstbonus van Circus voor 100x je inzet lijkt te mooi om waar te zijn. Toch benadrukken wij nog eens dat deze promotie echt is en dat Circus volledig te vertrouwen is.

Dit is een agressieve vorm van marketing waarbij nieuwe spelers makkelijk binnen worden gehaald. Het mooiste van deze promotie is dat je eventuele winsten direct kan opnemen!   

50x je inzet voor Max bij TOTO

Online bookmaker TOTO sport van de Nederlandse Loterij heeft voor Max Verstappen een SuperOdd beschikbaar van 50x je inzet. De SuperOdd is beschikbaar voor alle nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Via de bovenstaande button kun je gemakkelijk registreren.    

Wat is het addertje?

De voorwaarden van de superodd-promoties zijn zeer simpel: je mag je winst direct opnemen, mits je je storting ook eenmaal hebt ingezet. 

De promoties zijn alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder.

Wat is de kans dat Max wint in Italië?

Als Max wint en jij plaatst je weddenschap bij Circus.nl dan win jij €100. En de kans dat Max gaat winnen is heel groot! 

De normale quotering dat Max wint is namelijk maar 1.25. Bookmakers hanteren gemiddeld een winstmarge van 7%. De uiteindelijke kans dat Max wint is ongeveer 68%. 

Met de SuperOdd promotie van Circus kun jij eenmalig €100 winnen met €1 inzet. 

Is online wedden legaal?

Vanaf 1 oktober 2021 is de Wet Kansspelen op Afstand in werking getreden. Sindsdien is het legaal om online te gokken bij aanbieders met een licentie van de Kansspelautoriteit. Circus is in het bezit van deze licentie.

Heeft Circus een betrouwbare Superodd?

CIRCUS SUPERODDS
De Circus SuperOdd is een hele lekkere promotie voor nieuwe spelers! Het casino staat onder strenge controle van de Kansspelautoriteit, waardoor je erop kunt vertrouwen dat Circus geen misleidende promoties aanbiedt.

Enkele extra tips

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P