fbpx
€50 gratis weddenschap
Verlopen

Winactie: Voorspel en Win!

Win een voetbalshirt
Aanbiedingen score+27
Win een voetbalshirt VOORSPEL HIER

Voorspel het aantal doelpunten in de tweede speelronde van de Eredivise volledig gratis en maak kans op een mystery voetbalshirt! 

Deelname is gratis

 • Doe je voorspelling in de reacties onder deze post (bijvoorbeeld 27 goals)
 • Meld je aan als je nog geen account hebt bij BetFans
 • Join onze Telegram om verdere updates te volgen
Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Voospel en Win actie (“actie”) op de website BetFans.nl. Bij deelname aan de actie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande voowaarden.

 1. Deelname is alleen toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en woonachtig in Nederland. 
 2. Er mag 1 voorspelling per speler worden ingevuld. Bij meerdere deelnames zijn alle deelnames ongeldig.
 3. BetFans is gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze voorwaarden  gedurende de looptijd te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de actiete staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat wij daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. 
 4. De deelnemer geeft toestemming tot verwerking van zijn e-mailadres in ons gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld in lijn met alle wetgeving. Deelnemer kan altijd zijn e-mailadres uitschrijven uit het bestand. 
 5. BetFans is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de  voorwaarden handelen dan wel het verloop van de actie op oneerlijke wijze beïnvloeden.
 6. Winnaars krijgen persoonlijk bericht op het door hun aangegeven e-mailadres. Wanneer winnaars hun prijs niet tijdig opeisen zal deze vervallen.
 7. Prijzen zijn niet in te wisselen of overdraagbaar.
 8. Bij meerdere winnaars zal de prijs gedeeld worden.
 9. BetFans kan winnaars eventueel verzoeken bewijs te leveren van hun persoonlijke situatie zoals in punt 1 bedoeld.
 10. De uitslag(en) en verdeling van prijzen zijn geheel in beheer van BetFans en hierover wordt niet gecorrespondeerd of gediscussieerd.
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P