fbpx
€50 gratis weddenschap

WEDDEN OP WILLEM II 2021 / 2022

Willem II is een club die de laatste jaren steeds meer aansluit bij de middenmoot van de Eredivisie. In 2019/2020 wist de club uit Tilburg te presteren wat niemand ooit verwacht had; de 5de plaats in de Eredivisie. Dit leek één wonder seizoen want het seizoen daarop werd degradatie maar net voorkomen. De fans van Willem II brengen de club naar een hoger niveau, en dat lukte vorig jaar niet zonder publiek. ​

Wedtips gokken op Willem II

Willem II won in de geschiedenis maar liefst driemaal de Eredivisie. Deze prijzen won Willem II al meer dan een halve eeuw geleden. De laatste seizoenen speelt Willem II zeer wisselvallig. Top spelers Ndayishimiye en Pavlidis werden dit seizoen samen voor €6 miljoen euro verkocht. Een geweldige financiële injectie voor de club uit Tilburg. Hoewel de fans zich afvragen wanneer nieuwe spelers de selectie toetreden, wacht technisch directeur van Willem II Joris Mathijsen rustig af: ‘ik weet waar ik mee bezig ben’. In het nieuwe seizoen met de hoop op publiek verwacht Willem II weer goede resultaten in de Eredivisie.

Wedden op Willem II kampioen 2021 / 2022

Misschien klinkt dit wat onrealistisch. Een bekend verhaal over Leicester in de Premier League kan iedereen zich nog wel herinneren. In de clubgeschiedenis bekroonde Willem 2 zich al 3 keer eerder tot kampioen van Nederland. De odd voor Willem II kampioen van Nederland is dan ook maar liefst 351.0 keer je inzet. Ben jij een nuchtere better? Interessanter kan zijn om in te zetten dat Willem II in de top 9 van Nederland eindigt. De odd hiervoor is maar liefst 3.00, terwijl Willem II vorig seizoen nog als 5e eindigde. In de zogenoemde Outright weddenschappen zet je in op odds die vaak pas aan het eind van het seizoen bekend zijn. Hiermee kan je ver vooruit voorspellen zonder dat de bookmakers de odd omlaag brengt in de tussentijd. 

Beste bookmakers voor wedden op Willem II

BetFans heeft een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal spelen en weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties.

LogoBookmakerBonus
Jack's Casino & Sports 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu

Statistieken odds uitslagen Willem II

Als we kijken naar de uitslagen van Ajax in 2021 in combinatie met de odds vallen enkele dingen op:

Maar enkele keren werd de laagste odd ook echt de uitslag van de wedstrijd​. Dit is zeker niet altijd het geval bij Eredivisieclubs. De uitslagen van Willem II kunnen dan ook vaak als verrassend worden gezien. Wanneer je goed op de hoogte bent van de ins en outs van de club is het zeker mogelijk om de bookmakers te verslaan met weddenschappen op Willem II .

 

In welke vorm verkeert Willem II bij de bookmakers?

Bij het plaatsen van weddenschappen is niets belangrijker dan de huidige vorm van het team. Aan de statistieken kun je zien hoe het team momenteel presteert en mogelijk in de toekomst.

Bij weddenschappen op voetbal is het naast de statistieken van de club belangrijk om te kijken naar de fitheid van de selectie. Hoeveel wedstrijden heeft het team gespeeld in de laatste 2 weken? Zijn er goede spelers geblesseerd? Is het twijfelachtig dat sommige spelers meedoen? Deze zaken tellen allemaal mee als het gaat om kans bij voetbalweddenschappen. 
Een ander belangrijk gegeven is de scheidsrechter. Hoe zwaar beoordeeld de scheidsrechter overtredingen? Enkele voetbalteams spelen altijd op het randje van agressie waardoor zij veel overtredingen maken. Bij een strenge scheidsrechter geeft dit een goede kans op veel gele kaarten. 

Om een bookmaker te verslaan moet jij ervoor zorgen dat de kans op een uitslag groter is dan de odd zegt. Dit is DÉ manier om te winnen van de bookmaker. Hoe kun je dit doen? Volg actueel voetbalnieuws! Last minute wijzigingen in opstellingen, tactieken en afwezige zijn allesbepalend voor de uitslag van de wedstrijd. Volg daarom altijd het actuele nieuws van BetFans. Dan weet je zeker dat je goed zit qua winkansen. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik wedden op wedstrijden van Willem II?

Wedden op Willem II, zowel pre-match als live, kan bij alle Nederlandse bookmakers met een vergunning.

Kan ik wedden dat Willem II de KNVB Beker wint?

Dat kan zeker, kijk hier voor alles omtrent seizoensweddenschappen.

Kan ik met een gratis weddenschap inzetten op Willem II?
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P