WEDDEN OP VITESSE 2021 / 2022

Vitesse is al jarenlang een stabiele subtopper die de laatste jaren steeds meer terrein wint in Nederland. De club uit Arnhem won in 2017 de eerste grote prijs: de KNVB Beker. Vorig jaar verloor de club uit Arnhem de finale van Ajax. Dit jaar begint Vitesse vroeg met voorrondes van de Europa League om te laten zien wat het waard is. In 2018 faalde Vitesse om zich te plaatsen tegen Basel. Dit jaar lijken de kansen voor Vitesse groter. Durf jij te wedden dat Vitesse de groepsfase overleefd? 

Wedtips gokken op Vitesse

Vitesse is zeer ambitieus en wist vorig seizoen na AZ op de vierde plaats te eindigen in de Eredivisie. Het doel van de club is om structureel aan te sluiten net achter de traditionele top 3, wat AZ eigenlijk al gelukt is. De laatste 3 seizoenen eindigde de ploeg telkens tssen de 4e en 6e plek, waar men tevreden over kan zijn. In Europees verband stelt Vitesse nog wel teleur. In 2018 werd in de tweede kwalificatieronde verloren tegen FC Basel, een sterke club uit Zwitserland. Vitesse mag dit seizoen haar borst nat maken om beter te presteren in de voorrondes van de Europa League. Een sterke selectie met bekende talenten als Bazoer en Tannane wist Vitesse ook de nodige versterking binnen te halen. Nikolai Baden van niemand minder dan Juventus versterkt dit jaar het team.

Kijkend naar de resultaten in het seizoen 2020/2021 valt op dat Vitesse in de Eredivisie goed presteert tegen de traditionele top 3. Vitesse wist 9 punten te halen in 9 wedstrijden tegen PSV, Ajax en Feyenoord. Beter dan ieder ander team in de Eredivisie. Inzetten op winst tegen de traditionele top 3 van Nederland zijn zeer interessante weddenschappen. De kansen zijn in je voordeel en kunnen oplopen tot een odd van 8,00.

Gokje op de Eredivisie?

De beste bookmaker hiervoor:

Bet365

Wedden op Vitesse kampioen 2021 / 2022

Vitesse heeft in haar clubgeschiedenis nooit de Eredivisie gewonnen. Een weddenschap op Vitesse kampioen van Nederland levert dan ook 51 keer je inleg op. Je kunt inzetten op Unibet, of een andere bookmaker. ​Vitesse presteert in de KNVB Beker erg sterk. In 2021 wist Utrecht de finale te behalen. 1x eerder won Vitesse de Nederlandse Beker. Alle schijn dat Arnhem dit seizoen zich van de goede kant laat zien in de Nederlandse KNVB Beker. In de zogenoemde Outright weddenschappen zet je in op odds die vaak pas aan het eind van het seizoen bekend zijn. Hiermee kan je ver vooruit voorspellen zonder dat de bookmakers de odd omlaag brengt in de tussentijd.

Beste bookmakers voor wedden op Vitesse

BetFans heeft een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal spelen en weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties.

RankBookmaker
Bonus 
1 100% tot €100 gratis weddenCLAIM

Statistieken odds uitslagen Vitesse

Als we kijken naar de uitslagen van Vitesse in 2021 in combinatie met de odds vallen enkele dingen op:

Maar enkele keren werd de laagste odd ook echt de uitslag van de wedstrijd​. Dit is zeker niet altijd het geval bij Eredivisieclubs. De uitslagen van Vitesse kunnen dan ook vaak als verrassend worden gezien. Wanneer je goed op de hoogte bent van de ins en outs van de club is het zeker mogelijk om de bookmakers te verslaan met weddenschappen op Vitesse.

In welke vorm verkeert Vitesse bij de bookmakers?

Bij het plaatsen van weddenschappen is niets belangrijker dan de huidige vorm van het team. Aan de statistieken kun je zien hoe het team momenteel presteert en mogelijk in de toekomst.

Bij weddenschappen op voetbal is het naast de statistieken van de club belangrijk om te kijken naar de fitheid van de selectie. Hoeveel wedstrijden heeft het team gespeeld in de laatste 2 weken? Zijn er goede spelers geblesseerd? Is het twijfelachtig dat sommige spelers meedoen? Deze zaken tellen allemaal mee als het gaat om kans bij voetbalweddenschappen. 
Een ander belangrijk gegeven is de scheidsrechter. Hoe zwaar beoordeeld de scheidsrechter overtredingen? Enkele voetbalteams spelen altijd op het randje van agressie waardoor zij veel overtredingen maken. Bij een strenge scheidsrechter geeft dit een goede kans op veel gele kaarten. 

Om een bookmaker te verslaan moet jij ervoor zorgen dat de kans op een uitslag groter is dan de odd zegt. Dit is DÉ manier om te winnen van de bookmaker. Hoe kun je dit doen? Volg actueel voetbalnieuws! Last minute wijzigingen in opstellingen, tactieken en afwezige zijn allesbepalend voor de uitslag van de wedstrijd. Volg daarom altijd het actuele nieuws van BetFans. Dan weet je zeker dat je goed zit qua winkansen. 

Veelgestelde vragen

Wedden op Vitesse, zowel pre-match als live, kan bij alle Nederlandse bookmakers met een vergunning.

Dat kans is klein maar het kan zeker, kijk hier voor alles omtrent seizoensweddenschappen.

Ja, bij alle bookmakers zijn weddenschappen te combineren.

BetFans gebruikt cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Als je deze website verder gebruikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. View more
OK
BetFans
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord

Op de hoogte blijven van de beste bonussen en free bets?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief