fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op US Open 2023

De vierde en laatste Grand Slam van het tennisseizoen vindt plaats in New York. Hier strijden de spelers om de winst van de US Open. Op dit toernooi zijn ook veel mogelijkheden om op in te zetten bij bookmakers. Bereid je goed voor en kies de goede weddenschappen om een leuke winst te behalen!

Beste bookmakers voor wedden op Australian Open

Als je wilt wedden op dit geweldige tennistoernooi, check dan zeker deze bookmakers en hun bonussen. Deze bookmakers zijn door ons het best beoordeeld op basis van vele factoren. Bookmakers zijn erg blij met de US Open vanwege het feit dat er zoveel wedstrijden zijn. Ze bieden dan ook erg veel verschillende soorten weddenschappen aan. Wij hebben de beste bookmakers uitgezocht waar je je tenniswedenschappen kan plaatsen en ook nog eens een goede bonus kan pakken!

BetFans beoordeling

JACKS.NL

  Free bets van 60 euro
  Perfect sportaanbod
  Regelmatige promoties
  Vertrouwde lay-out

Welkomstbonus

€60 free bets

JACKS.NL

  Regelmatig promoties
  Vertrouwde lay-out
  Veel sportmogelijkheden

Welkomstbonus

€60 FREE BETS

BetFans beoordeling

Circus

  Keuze uit verschillende bonussen
  Veel promoties
  Circus VIP Club
  Elke maand gratis giftbox

Welkomstbonus

€250 free bets
Superodd van x50

Circus

  Circus VIP Club
  Verschillende bonussen
  100 free spins

Welkomstbonus

€250 FREE BET

BetFans beoordeling

LiveScore Bet

€250 free bet
 Dagelijks odds boosts
 Gratis Squads deelname
Leaderboards met veel cash

 

Welkomstbonus

€250 free bet

Lees review

LiveScore Bet

  €250 free bet
  Dagelijks odds boosts
  Leaderboards

Welkomstbonus

€250 FREE BET

Wedstrategie bij wedden op US Open 2023

  1. Analyseer spelersstatistieken: Alvorens je een weddenschap plaatst, is het cruciaal om nauwkeurig naar de statistieken en prestaties van de spelers te kijken. Neem de tijd om hun eerdere resultaten te bestuderen, hun prestaties op diverse ondergronden en hun geschiedenis in confrontaties met andere spelers. Deze gegevens zullen je in staat stellen om meer nauwkeurige voorspellingen te maken.

  2. Volg tennisdeskundigen: Een andere waardevolle bron van informatie zijn tennisexperts en insiders. Volg de analyses en voorspellingen van experts in de wereld van tennis, doorzoek tennisforums en volg betrouwbare bronnen op sociale media. Hun inzichten kunnen je helpen om weloverwogen beslissingen te nemen.

  3. Stel een financieel plan op: Voordat je begint met wedden, is het van groot belang om een financieel plan op te stellen dat binnen jouw bereik ligt. Dit plan moet een bedrag bevatten dat je kunt missen zonder dat het tot financiële problemen leidt. Houd je strikt aan dit budget en ga er niet overheen, zelfs niet wanneer verleidelijke kansen zich voordoen.

Livestream US Open 2023

Sommige bookmakers bieden ook live streams aan van de wedstrijden in de US Open. Je kan dan dus de wedstrijd kijken en live inzetten. Dit kan erg van pas komen om winnende live weddenschappen af te sluiten. De bookmakers die dit aanbieden vind je ook in de lijst hierboven. 

Prijzengeld US Open 2023

Zoals bij alle Grand Slams staat er naast de sportieve eer ook een groot pakket aan prijzengeld tegenover winst op de US Open. In 2022 verdiende de winnaar Alcarazmaar liefst 2,6 miljoen euro met zijn winst in de finale. De verliezend finalist mocht ook 1,3 miljoen euro bijschrijven.

Het totale prijzengeld van de US Open in 2023 is meer dan 65 miljoen dollar (enkel- en dubbelspel).  De totale verdeling  ziet er in 2023 als volgt uit: 

Winnaar

$ 3.000.000

Tweede

$ 1.500.000

Halve finale

$ 775.000

Kwart finale

$ 455.000

4e ronde

$ 284.000

3e ronde

$ 191.000

2e ronde

$ 123.000

1e ronde

$ 81.500

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.