fbpx
€50 gratis weddenschap

WEDDEN OP SPARTA ROTTERDAM 2021 / 2022

Sparta Rotterdam is de tweede voetbalclub uit Rotterdam en heeft afgelopen seizoen een geweldige prestatie neergezet; de 8ste plaats in de Eredivisie. Voor een club die sinds 2018 pas weer meedoet in de Eredivisie is dit een geweldige prestatie. Dit seizoen gaat Sparta Rotterdam er vol voor met maar 1 doel; voorrondes Europa League halen. Met Henk Fraser als trainer, die ook voor het Nederlands elftal werkt, zijn de verwachtingen in Rotterdam hoog. ​

Wedtips gokken op Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam won in de geschiedenis maar liefst zesmaal de Eredivisie. Deze prijzen won Sparta Rotterdam al meer dan een halve eeuw geleden. Het laatste seizoen speelt Sparta Rotterdam subliem. Met de huidige selectie presteert Henk Fraser goed. Er zijn amper transfers geweest voor de club uit Rotterdam tijdens de zomerstop. In het nieuwe seizoen met de hoop op publiek verwacht Sparta Rotterdam weer goede resultaten in de Eredivisie.

Kijkend naar de resultaten in het seizoen 2020/2021 valt op dat Sparta Rotterdam in de Eredivisie bovengemiddeld presteerde. De club speelt uitstekend voetbal en wint veel uitwedstrijden. Inzetten op Sparta Rotterdam to win bij 1×2 weddenschappen kan zeer interessant zijn. De odd is vaak hoog. Let goed op tegen wie Sparta Rotterdam voetbalt.

Wedden op Sparta kampioen 2021 / 2022

Misschien klinkt dit wat onrealistisch. Een bekend verhaal over Leicester in de Premier League kan iedereen zich nog wel herinneren. In de clubgeschiedenis bekroonde Sparta Rotterdam zich al 6 keer eerder tot kampioen van Nederland. De odd voor Sparta Rotterdam kampioen van Nederland is dan ook maar liefst 351.0 keer je inzet. Ben jij een nuchtere better? Interessanter kan zijn om in te zetten dat Sparta Rotterdam in de top 5 van Nederland eindigt. De odd hiervoor is maar liefst 5.00, terwijl Sparta Rotterdam vorig seizoen nog als 8e eindigde. In de zogenoemde Outright weddenschappen zet je in op odds die vaak pas aan het eind van het seizoen bekend zijn. Hiermee kan je ver vooruit voorspellen zonder dat de bookmakers de odd omlaag brengt in de tussentijd.

Beste bookmakers voor wedden op Sparta Rotterdam

BetFans heeft een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal spelen en weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties.

LogoBookmakerBonus
Jack's Casino & Sports 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu

Statistieken odds uitslagen Sparta

Als we kijken naar de uitslagen van Sparta in 2021 in combinatie met de odds vallen enkele dingen op:

Maar enkele keren werd de laagste odd ook echt de uitslag van de wedstrijd​. Dit is zeker niet altijd het geval bij Eredivisieclubs. De uitslagen van Sparta Rotterdam kunnen dan ook vaak als verrassend worden gezien. Wanneer je goed op de hoogte bent van de ins en outs van de club is het zeker mogelijk om de bookmakers te verslaan met weddenschappen op Sparta Rotterdam.

In welke vorm verkeert Sparta bij de bookmakers?

Bij het plaatsen van weddenschappen is niets belangrijker dan de huidige vorm van het team. Aan de statistieken kun je zien hoe het team momenteel presteert en mogelijk in de toekomst.

Bij weddenschappen op voetbal is het naast de statistieken van de club belangrijk om te kijken naar de fitheid van de selectie. Hoeveel wedstrijden heeft het team gespeeld in de laatste 2 weken? Zijn er goede spelers geblesseerd? Is het twijfelachtig dat sommige spelers meedoen? Deze zaken tellen allemaal mee als het gaat om kans bij voetbalweddenschappen. 
Een ander belangrijk gegeven is de scheidsrechter. Hoe zwaar beoordeeld de scheidsrechter overtredingen? Enkele voetbalteams spelen altijd op het randje van agressie waardoor zij veel overtredingen maken. Bij een strenge scheidsrechter geeft dit een goede kans op veel gele kaarten. 

Om een bookmaker te verslaan moet jij ervoor zorgen dat de kans op een uitslag groter is dan de odd zegt. Dit is DÉ manier om te winnen van de bookmaker. Hoe kun je dit doen? Volg actueel voetbalnieuws! Last minute wijzigingen in opstellingen, tactieken en afwezige zijn allesbepalend voor de uitslag van de wedstrijd. Volg daarom altijd het actuele nieuws van BetFans. Dan weet je zeker dat je goed zit qua winkansen. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik wedden op Sparta Rotterdam?

Wedden op Sparta, zowel pre-match als live, kan bij alle Nederlandse bookmakers met een vergunning.

Waar vind ik de hoogste odds voor bets op Sparta?

Dit verschilt per week, vergelijk dus altijd goed alle bookmakers.

Kan ik met een bonus inzetten op Sparta Rotterdam?

Ja dat kan zeker. Kijk op de pagina voor beste Eredivisie bonussen en profiteer!

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P