fbpx
€50 gratis weddenschap

WEDDEN OP RKC WAALWIJK 2021 / 2022

RKC verbaast de laatste jaren vriend en vijand door met minimale middelen maar met attractief spel in de Eredivisie te blijven. Hierbij moet echter wel aangetekend worden dat het afgebroken coronaseizoen de club niet slecht uit kwam. De club begint dit seizoen voor het derde opeenvolgende jaar in de Eredivisie en de voorspellingen zijn wederom dat er tegen degradatie gevochten moet worden. Met de nieuwe trainer Joseph Oosting hoopt men in Waalwijk op een herhaling van afgelopen seizoen.

Wedtips gokken op RKC Waalwijk

RKC Waalwijk is steevast de club met de laagste begroting in de Eredivisie. Met het huidige stadion en de grootte van het verzorgingsgebied van Waalwijk is het ook niet realistisch dat RKC ooit een een vaste subtopper in de Eredivisie zal worden. Het Mandemakers Stadion biedt plaats aan slecht 7500 mensen, maar deze plaatsen zijn zelden allemaal bezet. Ook dit seizoen zal het strijden tegen degradatie worden. Met Michiel Kramer als spits hoopt men in elk geval dat er meer gescoord zal worden dan in het afgelopen seizoen. In het seizoen 2020/2021 werd in 34 wedstrijden slechts 33 keer gescoord. 
Aangezien RKC Waalwijk een lastig scorende ploeg heeft is het wellicht interessant om een gokje te proberen op weinig goals. Een weddenschap op under 2.5 goals bij wedstrijden van RKC kan bijvoorbeeld de moeite waard zijn. Ook inzetten op een seizoensweddenschap kan leuk zijn. Zo kan je bijvoorbeeld inzetten dat RKC zal degraderen, of zal verrassen en in het linkerrijtje zal eindigen. 

Wedden op RKC kampioen 2021 / 2022

Helaas voor Waalwijk en omstreken, kampioen zal RKC niet worden. RKC zal eerst moeten degraderen voordat er wellicht weer eens een kampioenschap gevierd kan worden. Er zijn natuurlijk wel genoeg andere weddenschappen op RKC te plaatsen. Michiel Kramer topscorer van de Eredivisie? Joseph Oosting trainer van het jaar? Hier kan je op inzetten wanneer je bij de seizoensweddenschappen pagina kijkt. 

 

Beste bookmakers voor wedden op RKC Waalwijk

BetFans heeft een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal spelen en weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties.

LogoBookmakerBonus
Jack's Casino & Sports 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu

Statistieken odds uitslagen RKC

Als we kijken naar de uitslagen van RKC in 2021 in combinatie met de odds vallen enkele dingen op:

RKC was vaak de onderliggende partij, zoals ook aan de odds te zien is. Wel valt meteen op dat er enkele wedstrijden gelijk zijn gespeeld waar een aardig hoge uitbetaling tegenover stond. Uit tegen Vitesse, PEC Zwolle en VVV was een leuk bedrag te verdienen wanneer je op een gelijkspel had ingezet.

In welke vorm verkeert RKC bij de bookmakers?

Bij het plaatsen van weddenschappen is niets belangrijker dan de huidige vorm van het team. Aan de statistieken kun je zien hoe het team momenteel presteert en mogelijk in de toekomst.

Bij weddenschappen op voetbal is het naast de statistieken van de club belangrijk om te kijken naar de fitheid van de selectie. Hoeveel wedstrijden heeft het team gespeeld in de laatste 2 weken? Zijn er goede spelers geblesseerd? Is het twijfelachtig dat sommige spelers meedoen? Deze zaken tellen allemaal mee als het gaat om kans bij voetbalweddenschappen. 
Een ander belangrijk gegeven is de scheidsrechter. Hoe zwaar beoordeeld de scheidsrechter overtredingen? Enkele voetbalteams spelen altijd op het randje van agressie waardoor zij veel overtredingen maken. Bij een strenge scheidsrechter geeft dit een goede kans op veel gele kaarten. 

Om een bookmaker te verslaan moet jij ervoor zorgen dat de kans op een uitslag groter is dan de odd zegt. Dit is DÉ manier om te winnen van de bookmaker. Hoe kun je dit doen? Volg actueel voetbalnieuws! Last minute wijzigingen in opstellingen, tactieken en afwezige zijn allesbepalend voor de uitslag van de wedstrijd. Volg daarom altijd het actuele nieuws van BetFans. Dan weet je zeker dat je goed zit qua winkansen. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik wedden op RKC?

Wedden op RKC, zowel pre-match als live, kan bij alle Nederlandse bookmakers met een vergunning.

Kan ik wedden op degradatie voor RKC Waalwijk?

Dat kan zeker, kijk hier voor alles omtrent seizoensweddenschappen.

Kan ik met een gratis weddenschap inzetten op RKC?

Dat kan zeker, check hier onze pagina met alle free bets.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P