fbpx
€50 gratis weddenschap

WEDDEN op ajax 2021 / 2022

Ajax speelt elk seizoen mee om het kampioenschap in de Eredivisie. Daarnaast proberen ze zich de laatste jaren te meten met de Europese (sub)top. Met de meeste financiële mogelijkheden in de Eredivisie kan Ajax altijd een topteam opstellen. Ajax wil graag zeer offensief voetbal spelen, wat garant staat voor veel goals. Kansen voor je weddenschappen dus!

Wedtips gokken op Ajax

Een belangrijk punt voordat je gaat besluiten om een weddenschap op Ajax te plaatsen is om je goed voor te bereiden en in te lezen. Vaak zal een simpele inzet op een Eredivisiewedstrijd ‘Ajax wint’ niet heel interessant zijn, vanwege het feit dat Ajax meestal de favoriet is en de odd daardoor erg laag zal zijn. Zo zal de odd voor een thuiswedstrijd van Ajax tegen een club uit het rechterrijtje vaak niet hoger zijn dan 1.20, waardoor je met 10 euro inzet slechts 12 euro terug zal krijgen. Interessanter is om een handicap weddenschap te plaatsen op zulke wedstrijden. Hierdoor begint Ajax virtueel met een doelpunt achterstand, waardoor ze de wedstrijd dus met 2 of meer doelpunten verschil moeten winnen. Hierdoor wordt de odd uiteraard een stuk hoger en zal je meer uitbetaald krijgen wanneer je je weddenschap wint! Daarnaast is Ajax altijd een ploeg met veel verschillende doelpuntenmakers, dus een gokje op een eerste doelpuntenmaker kan ook leuk uitpakken. Wanneer bijvoorbeeld Schuurs of Timber een goal maakt zal dit veel meer opleveren dan een spitsengoal van Haller.

Wedden op Ajax kampioen 2021 / 2022

Ajax is de recordkampioen van Nederland met maar liefst 35 landskampioenschappen. Ook in het seizoen 2021 – 2022 is Ajax de grote favoriet voor de titel. Via seizoensweddenschappen kan je het hele seizoen door inzetten op een kampioenschap voor Ajax. Dit zal geen hele hoge odd opleveren, dus misschien is het leuk om een gokje te wagen op succes in de Champions League voor de Amsterdammers. Hierin is Ajax uiteraard niet de gedoodverfde favoriet, dus dit levert een hoge odd op. Nederlands succes in Europese toernooien is altijd leuk, maar het is nog leuker als je er ook nog wat mee kan verdienen!

Beste bookmakers voor wedden op Ajax​

BetFans heeft een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal spelen en weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties.

Rank

Bookmaker

Bonus

1

2

3

Statistieken odds uitslagen Ajax​

Als we kijken naar de uitslagen van Ajax in 2021 in combinatie met de odds vallen enkele dingen op:

Ajax won in de Eredivisie maar liefst 28 van de 34 wedstrijden in het seizoen 2020/2021. Deze wedstrijden tegen de kleinere clubs zouden geen hoge odd opleveren. In thuiswedstrijden is de odd van winst voor Ajax zelfs geregeld onder de 1.10, zeker niet de moeite waard om zomaar op in te zetten dus. Interessanter is het dan ook om Ajax in een combo weddenschap te combineren met andere odds. Meer informatie hierover kan je hier vinden. In Europese wedstrijden zijn de odds vaak veel interessanter voor Ajax, vooral in uitwedstrijden. 

In welke vorm verkeert Ajax bij de bookmakers?

Bij het plaatsen van weddenschappen is niets belangrijker dan de huidige vorm van het team. Aan de statistieken kun je zien hoe het team momenteel presteert en mogelijk in de toekomst.

Bij weddenschappen op voetbal is het naast de statistieken van de club belangrijk om te kijken naar de fitheid van de selectie. Hoeveel wedstrijden heeft het team gespeeld in de laatste 2 weken? Zijn er goede spelers geblesseerd? Is het twijfelachtig dat sommige spelers meedoen? Deze zaken tellen allemaal mee als het gaat om kans bij voetbalweddenschappen. 
Een ander belangrijk gegeven is de scheidsrechter. Hoe zwaar beoordeeld de scheidsrechter overtredingen? Enkele voetbalteams spelen altijd op het randje van agressie waardoor zij veel overtredingen maken. Bij een strenge scheidsrechter geeft dit een goede kans op veel gele kaarten. 

Om een bookmaker te verslaan moet jij ervoor zorgen dat de kans op een uitslag groter is dan de odd zegt. Dit is DÉ manier om te winnen van de bookmaker. Hoe kun je dit doen? Volg actueel voetbalnieuws! Last minute wijzigingen in opstellingen, tactieken en afwezige zijn allesbepalend voor de uitslag van de wedstrijd. Volg daarom altijd het actuele nieuws van BetFans. Dan weet je zeker dat je goed zit qua winkansen. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik wedden op wedstrijden van Ajax?

Wedden op Ajax, zowel pre-match als live, kan bij alle Nederlandse bookmakers met een vergunning.

Kan ik wedden dat Ajax kampioen wordt?

Dat kan zeker, kijk hier voor alles omtrent seizoensweddenschappen.

Kan ik wedstrijden van Ajax combineren met andere bets?

Ja, bij alle bookmakers zijn weddenschappen te combineren.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P