fbpx
€50 gratis weddenschap

WEDDEN OP HERACLES ALMELO 2021 / 2022

Sinds 2005 speelt Heracles Almelo in de Eredivisie en is in al die jaren nooit in degradatiegevaar gekomen. Heracles wordt door veel clubs daarom als voorbeeld-club gezien. Met een bescheiden begroting en dito stadion werd in 2016 zelfs Europees voetbal behaald. Dit is de afgelopen seizoenen niet meer voorgekomen, maar wel eindigde de club elke keer netjes in het linkerrijtje. Genoeg potentie dus om te wedden op Heracles Almelo. 

Wedtips gokken op Heracles Almelo

In een ver verleden, zelfs voor de invoering van het betaald voetbal, wist Heracles twee keer landskampioen te worden; in 1927 en 1941. Daar kunnen de supporters uit Almelo nu alleen nog maar van dromen. Maar de club presteert de laatste jaren ook prima en levert geregeld goede spelers af aan grotere clubs. Wat te denken van Bas Dost of Wout Weghorst, die het beide zelfs tot Oranje schopten. Heracles bewijst dat stabiliteit een belangrijke factor is om te presteren. Zo was John Stegeman 4 jaar trainer van de club en nu is Frank Wormuth alweer sinds 2018 aan het roer.

Bij wedstrijden van Heracles zijn vaak aardig hoge odds. Ze zijn nooit de gedoodverfde favoriet in een wedstrijd, maar ook nooit de grote underdog. Hierdoor zijn er altijd wel aantrekkelijke odds te vinden voor de gewone 1X2 weddenschappen op Heracles. Daarnaast staan ze niet bekend om het ultra offensieve va-banque spel, het kan eerder degelijk genoemd worden. Daarom is het wellicht interessant om bij Heracles te denken aan weddenschappen waarin je inzet op weinig goals. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een under 2.5 goals weddenschap. Dit levert vaak een hoge odd op en kan daardoor zeker de gok waard zijn!

Wedden op Heracles kampioen 2021 / 2022

Zoals gezegd won Heracles twee keer eerder het landskampioenschap, maar dat was in de tijd dat de hoogste competitie nog was opgedeeld in vijf regio’s waarna een kampioenscompetitie volgde tussen de vijf regiokampioenen. Na 1941 heeft Heracles geen grote prijzen meer gepakt. Wel plaatsten ze zich in 2012 voor de bekerfinale waar kansloos van PSV werd verloren (3-0). Een gokje op winst van de KNVB Beker is wellicht iets realistischer. De kans is uiteraard heel klein, maar daar staat natuurlijk een hoge odd tegenover. En hoe verder Heracles komt in het toernooi, hoe interessanter het wordt om je weddenschap uit te cashen voor winst.

Beste bookmakers voor wedden op Heracles Almelo

BetFans heeft een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal spelen en weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties.

LogoBookmakerBonus
Jack's Casino & Sports 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot €100 free betBezoek nu

Statistieken odds uitslagen Heracles Almelo

Als we kijken naar de uitslagen van Heracles in 2021 in combinatie met de odds vallen enkele dingen op:

Zoals gezegd is Heracles nooit echt de grote favoriet of de grote underdog en dit vertaalt zich ook in de odds. Zo leverden de winstpartijen in thuiswedstrijden tegen Heerenveen, Zwolle en Willem II alledrie de keren een odd op van hoger dan 2. Dit is zeker iets om in de gaten te houden wanneer je wilt gaan wedden op wedstrijden van Heracles.

In welke vorm verkeert Heracles bij de bookmakers?

Bij het plaatsen van weddenschappen is niets belangrijker dan de huidige vorm van het team. Aan de statistieken kun je zien hoe het team momenteel presteert en mogelijk in de toekomst.

Bij weddenschappen op voetbal is het naast de statistieken van de club belangrijk om te kijken naar de fitheid van de selectie. Hoeveel wedstrijden heeft het team gespeeld in de laatste 2 weken? Zijn er goede spelers geblesseerd? Is het twijfelachtig dat sommige spelers meedoen? Deze zaken tellen allemaal mee als het gaat om kans bij voetbalweddenschappen. 
Een ander belangrijk gegeven is de scheidsrechter. Hoe zwaar beoordeeld de scheidsrechter overtredingen? Enkele voetbalteams spelen altijd op het randje van agressie waardoor zij veel overtredingen maken. Bij een strenge scheidsrechter geeft dit een goede kans op veel gele kaarten. 

Om een bookmaker te verslaan moet jij ervoor zorgen dat de kans op een uitslag groter is dan de odd zegt. Dit is DÉ manier om te winnen van de bookmaker. Hoe kun je dit doen? Volg actueel voetbalnieuws! Last minute wijzigingen in opstellingen, tactieken en afwezige zijn allesbepalend voor de uitslag van de wedstrijd. Volg daarom altijd het actuele nieuws van BetFans. Dan weet je zeker dat je goed zit qua winkansen. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik wedden op Heracles Almelo?

Wedden op Heracles, zowel pre-match als live, kan bij alle Nederlandse bookmakers met een vergunning.

Kan ik wedden op Heracles als bekerwinnaar?

Dat is zeker mogelijk! Voor de bookmakers met de beste odds voor seizoensweddenschappen zit je op Betweters goed.

Kan ik met een bonus inzetten op Heracles?

Zeker. Op de pagina voor de beste Eredivisie bonussen vind je de meest actuele bonussen

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.