fbpx

Top promotie:

€10 zonder storting!

Krijg bij Toto 50x je inzet voor Max Verstappen in de GP van Abu Dhabi op zondag 26 november . Maak de F1 race extra spannend met een verhoogde odd op winst voor Max. 

Casino Toto Logo

TOTO 50x Max Verstappen

Krijg bij Toto 50x je inzet voor Max Verstappen in de GP van Abu Dhabi. Maak de F1 race extra spannend met een verhoogde odd op winst voor Max. 

GP van Las Vegas:
1.30 ➡ 50x

Beoordeling

SuperOdds TOTO

Nieuw bij TOTO, verhoogde quoteringen op sport! 

Nieuwe spelers kunnen een verhoogde quotering claimen van x50 of x100 bij populaire sportwedstrijden. 

De verhoogde quoteringen zijn vaak beschikbaar voor Nederland, Ajax, Feyenoord, PSV en Formule 1 (Max Verstappen!). 

Op deze promotie pagina ben je altijd op de hoogste van de actuele verhoogde odd promotie bij TOTO. 

Hoe claim je TOTO SuperOdds?

Voorwaarden TOTO 50x 100x

  • De actie is uitsluitend van toepassing op (i) nieuwe geregistreerde spelers die (ii) deze actie activeren in het bonusection van hun account, (iii) minimaal €5 storten op hun account en (iv) een weddenschap met een inzet van maximaal €1 plaatsen op de wedstrijd Nederland–Ierland.

  • Alleen weddenschappen met betrekking tot het ‘Resultaat’ (1×2, reguliere tijd) worden in aanmerking genomen voor de actie. Boosts zoals Combi Boost, Competitie Specials en Lekker man special tellen niet mee om de €1 inzet te bereiken.

  • Alleen de eerste geplaatste weddenschap wordt in overweging genomen. Bijvoorbeeld: als je een €1 weddenschap plaatst op de overwinning van Ierland en vervolgens een €1 weddenschap op de overwinning van Nederland, ontvang je geen 50x je inzet als Nederland wint. Als je eerste geplaatste €1 weddenschap echter een overwinning voor Nederland is, ontvang je wel 50x je inzet als Nederland wint.

  • Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere (welkomst)acties bij TOTO.

  • Indien je de weddenschap wint, zal TOTO de prijs uitbetalen op maandag 20 november vóór 15:00 uur.

  • Maximaal één deelname per persoon.

  • Om deel te nemen aan deze actie, moet je in Nederland wonen en 24 jaar of ouder zijn.

Vergelijkbare bonussen

1171

Nieuwe spelers (24+) van Jacks.nl kunnen gebruik maken van een lekkere binnenkomer!Wed slechts €1 op de Odds Boost van 50x of 100x. Win je jouw bet? Krijg je ...

3 dagen geleden toegevoegd

TOP PROMOTIES

100x JE INZET
FREE BETS
FREE SPINS
BetFans
Logo
Leeftijd_controle

Welkom bij BetFans.nl

Wat is je leeftijd?

Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.