Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

WIJ HOUDEN VAN ORANJE!

Na een heerlijk weekend vol met winnende wedtips voor vanavond een nieuwe. Nederland mag zich gaan herpakken tegen de locale bakkers van Gibraltar.

€50 FREE BETS

€10 NO DEPOSIT

€60 FREE BETS

€250 FREE BET

Nederland is tegen Frankrijk voor schut gezet. De Fransen waren vlijmscherp in het benutte van kansen, en Nederland miste dan weer elke kans. Qua statistieken had Nederland geen 4-0 nederlaag verdiend. Koeman kan vanavond de Oranje-fans weer achter zich krijgen met een grote overwinning. Wij denken dat Nederland vanavond geen genade zal tonen tegen Gibraltar in een 4-3-3 opstelling.

Nederland – Gibraltar over 5.5 goals – 1.90

Bij bookmaker Jack’s krijg je een heerlijke quotering van 1.90 voor over 5.5 goals. De marktwaarde bij Exchanges voor deze uitkomst ligt op 1.72. Jack’s geeft met deze special wel een hele lekkere value. Je kunt deze wedtip vinden via Jack’s Specials.

Heb je nog geen account bij Jack’s? Als nieuwe speler krijg je 100x je inleg als Nederland beide helften wint! 

Over 5.5 doelpunten

Hoogste odd:

1.90

Beste deals
Beste Bookmakers
bet365BetCityCircusHolland CasinoJacks.nlLiveScore BetTotoUnibetZebet
Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo