fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » West Ham – Bayer Leverkusen

Voorbeschouwing en wedtips voor West Ham vs Bayer Leverkusen

De kersverse kampioen van Duitsland speelt op donderdagavond om 21:00 uur de returnwedstrijd tegen West Ham in Londen. Daar zal Leverkusen een 0-2 voorsprong moeten verdedigen. Bookmakers zien Bayer Leverkusen als favoriet in deze wedstrijd (odd 1.96) en ook als winnaar van de Europa League (odd 2.10).

SuperOdds voor deze wedstrijd

Voor de wedstrijd West Ham – Bayer Leverkusen hebben wij geen SuperOdds gevonden.

Wie kan Bayer nog stoppen?

De Duitsers beginnen de wedstrijd in Londen met een comfortabele 2-0 voorsprong. Bayer Leverkusen heeft dit seizoen nog geen enkele wedstrijd verloren. In de competitie won Leverkusen 25 van de 29 wedstrijden, met vier gelijke spelen. Ook in de Europa League is Bayer Leverkusen nog ongeslagen: ze wonnen alle wedstrijden behalve één, die eindigde in een gelijkspel uit tegen Qarabag.

Wedtips West Ham - Leverkusen

2.08
Over 2.5 goals en x/2
4.30
Kudus scoort
3.80
Wirtz scoort

Leverkusen is on fire

Leverkusen is in bloedvorm en heeft een riante 2-0 voorsprong uit de eerste leg. De ploeg is gemiddeld bijna 4 doelpunten per Europese wedstrijd aan het scoren, dus we verwachten dat ze ook in Londen doelpunten gaan maken. West Ham zal alles op alles zetten om te scoren, wat kan leiden tot een open en doelpuntrijke wedstrijd. We verwachten dan ook dat Leverkusen wint en dat er meer dan 2.5 goals vallen.

2.08
Over 2.5 goals en x/2

Kudus de man in vorm

Hij scoorde al 5 keer in de Europa League en de kans op veel doelpunten in deze wedstrijd is groot. We verwachten dat Kudus zijn kansen zal krijgen en hij heeft een interessante quotering van 3.80 bij de bookmakers voor een doelpunt.

4.30
Kudus scoort

Wirtz player of the year?

De pas twintigjarige Wirtz beleeft een ongelooflijk seizoen. Afgelopen weekend scoorde hij drie doelpunten tegen Werder Bremen en maakt hij grote kans om dit jaar tot beste speler van de Bundesliga te worden verkozen. Ook in de Europa League laat hij zijn talent zien met vier doelpunten en vier assists. Een quotering van 3.80 is zeker interessant!

3.80
Wirtz scoort

West Ham – Bayer Leverkusen samenvatting

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1312

Wed op winst voor Max Verstappen in de F1 race van dit weekend en krijg 100x je inzet! Zet 1 euro in en win 100 euro. Claim het hier!

6 dagen geleden toegevoegd
399

TOTO:
50x JE INZET VOOR MAX VERSTAPPEN!

€50 als Max wint in Miami!

Krijg bij Toto 50x je inzet voor Max Verstappen in de GP van China op zondag 21 april! Maak de F1 race extra spannend met deze odd!

3 dagen geleden toegevoegd
156

Vind hier de nieuwste 100x of 50x je inzet voor Unibet! Plaats je bet op deze Uniboost en ontvang een odd van 100!

1 dag geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P