fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips FC Utrecht – PSV | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedtips FC Utrecht – PSV | Eredivisie

8.00

TOTO

5.75

Jacks.nl

PSV

100

Circus

FC Utrecht – PSV
Wedtips en voorspelling

PSV gaat in Utrecht op recordjacht naar de 18e overwinning dit seizoen. In 1987-1988 wonnen ze de eerste zeventien wedstrijden, net als dit seizoen. FC Utrecht is momenteel al 9 wedstrijden ongeslagen, dus een walkover zal het niet worden!

In de KNVB Beker behaalde PSV een simpele overwinning thuis tegen FC Twente, met enkele flitsende aanvallen en goals. De bookmakers zien PSV dan ook als favoriet voor deze wedstrijd, met een quotering van 1.35.

FC Utrecht is 9 wedstrijden ongeslagen in de Eredivisie, daarbij behaalde het 3 overwinningen en 6 gelijkspelletjes. De weg naar boven lijkt ingeslagen, maar ze staan nog altijd slechts op een 13e positie.

FC Utrecht ontvangt PSV voor de 54ste keer in de Eredivisie. Utrecht won 10 keer en 25 keer stapte PSV met 3 punten in de bus.

Wedtips:
🔮 PSV wint (100x)
🔮 Ruststand/eindstand 2/2 (1.85)
🔮 PSV meer dan 7.5 schoten op doel (1.80)

Voorspelling FC Utrecht-PSV

PSV liet tegen FC Twente wederom zijn klasse zien en speelde geweldig. Ondanks het feit dat FC Utrecht al een tijd ongeslagen is zal PSV ook zondagmiddag er weer met de winst vandoor gaan.

FC Utrecht-PSV
1 – 3

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P