fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Sevilla – PSV | Champions League

Home » Wedtips » Wedtips Sevilla – PSV | Champions League

2.65

Jacks.nl

3.55

Circus

PSV

50

TOTO

Sevilla – PSV
Wedtips en voorspelling

Woensdag om 18:45 staat de wedstrijd tussen Sevilla en PSV op het programma in poule B. De trotse koploper van de Eredivisie (13x gewonnen in 13 wedstrijden) wil graag overwinteren in de Champions League. Daarvoor is het van groot belang dat PSV een goed resultaat haalt op bezoek bij Sevilla.

Afgelopen weekend boekte PSV een eenvoudige overwinning op FC Twente (0-3), mede dankzij een vroege rode kaart voor Robin Pröpper. In de Champions League heeft PSV momenteel 5 punten uit 4 wedstrijden, wat hen voorlopig op de tweede plaats in de groep brengt. Sevilla, daarentegen, heeft slechts 2 punten en staat momenteel onderaan de groep. Een overwinning voor PSV zou hen in een zeer gunstige positie brengen en afhankelijk van de uitslag van de wedstrijd tussen Arsenal en Lens, kunnen ze zelfs al zeker zijn van overwintering in de Champions League.

Sevilla heeft het dit seizoen moeilijk. Ze staan momenteel op de 15e plaats in LaLiga en leden afgelopen weekend een 2-1 nederlaag tegen Real Sociedad. In 13 wedstrijden hebben ze slechts 2 keer gewonnen en slechts 12 punten verzameld. In de Champions League gaat het niet veel beter, met slechts 2 punten uit 4 wedstrijden.

Wedtips:
🔮 PSV wint (x50 bij TOTO)
🔮 PSV scoort in beide helften ((3.20))
🔮 Luuk de Jong scoort ((2.80))

Voorspelling Sevilla – PSV

Volgens de bookmakers is er geen uitgesproken favoriet voor deze wedstrijd, PSV en Sevilla lijken beide evenveel kans te hebben op de overwinning. De eerdere ontmoeting in Eindhoven eindigde wedstrijd in een 2-2 gelijkspel, wat enigszins teleurstellend was. PSV verkeert momenteel in een nog betere vorm dan tijdens die wedstrijd en heeft een indrukwekkend scoringsvermogen.

Gezien het huidige spel van Sevilla en de uitstekende vorm waarin PSV verkeert, verwachten we een overwinning voor PSV. Dit zou een belangrijke stap zijn voor PSV in hun streven naar succes in de Champions League.

Sevilla-PSV
1-2

TOTO
Zeer populair

Bonus
€50

nl
TOTO
Zeer populair

Bonus
€50

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.