fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips RKC Waalwijk – Feyenoord

Home » Wedtips » Wedtips RKC Waalwijk – Feyenoord

15.00

Jacks.nl

7.50

Unibet

50.00

Circus

RKC Waalwijk – Feyenoord
Wedtips en voorspelling

RKC Waalwijk staat voor een grote uitdaging, want ze spelen thuis tegen de nummer 1 van poule E in de Champions League. Kunnen ze voor een verrassing zorgen?

RKC heeft haar laatste 2 thuisduels gewonnen, waaronder de wedstrijd tegen FC Twente, waar Feyenoord afgelopen weekend niet van kon winnen in Enschede. Is dit een aanwijzing voor mogelijke kansen aan de kant van RKC?

Feyenoord leed dit seizoen zijn eerste nederlaag in de Eredivisie en kan zich geen puntverlies meer veroorloven, anders zal PSV met een 100% score na 10 wedstrijden verder uitlopen.

In de afgelopen 5 wedstrijden heeft Feyenoord 3 overwinningen behaald en 2 nederlagen geleden. RKC daarentegen heeft 2 van de laatste 3 wedstrijden gewonnen.

In de afgelopen 5 ontmoetingen tussen RKC en Feyenoord heeft Feyenoord 4 keer gewonnen en eindigde het 1 keer in een gelijkspel.

Voorspelling RKC Waalwijk – Feyenoord

Na de nederlaag van vorige week zal Feyenoord naar verwachting extra gemotiveerd zijn om de wedstrijd tegen RKC Waalwijk met volledige scherpte te spelen. Wij voorspellen een overtuigende overwinning voor Feyenoord.

RKC – Feyenoord
0 – 3

Wedtips

Gimenez scoort het eerste doelpunt (3.00)
Feyenoord wint de wedstrijd (50.00)
Feyenoord wint beide helften (2.25)

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.