fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips PSV – Lens | Champions League

Home » Wedtips » Wedtips PSV – Lens | Champions League

PSV

100

Circus

4.00

Circus

4.80

Jacks.nl

PSV – Lens
Wedtips en voorspelling

PSV bevindt zich momenteel op de vierde plaats in Poule B van de Champions League. Tijdens de uitwedstrijd tegen RC Lens wisten ze een gelijkspel te behalen met een score van 1-1. Vanavond nemen ze het opnieuw op in het Philips Stadion. Laten we eens kijken naar de situatie, enkele verwachtingen en wedtips.

Dit seizoen domineert PSV in hun eigen stadion. Ze hebben tot nu toe zeven overwinningen en één gelijkspel behaald in het Philips Stadion. Aan de andere kant heeft Lens grote problemen in de aanval, aangezien ze slechts zes doelpunten hebben gescoord in de laatste vijf wedstrijden in alle competities. PSV om te winnen lijkt de beste weddenschap voor deze ontmoeting te zijn.

Op woensdag zal Lens het moeten stellen zonder de diensten van Wesley Said, David Costa, Jimmy Chabot en Wuilker Farinez. Tot nu toe heeft Lens solide gepresteerd in Groep B en zijn ze de enige ploeg in de groep die nog niet heeft verloren. In de Ligue 1 competitie gaat het een stuk minder en staat Lens 10de. 

Waarschijnlijke opstelling PSV: Benitez – Teze, Ramalho, Boscagli, Dest – Schouten, Veerman, Bakayoko, Til, Lozano – de Jong

Waarschijnlijke opstelling Lens:
Samba – Gradit, Danso, Medina – Frankowski, Mendy, Diouf, Haidara – Sotoca, Fulgini, Wahi

Wedtips:
🔮 PSV scoort in beide helften (2.50)
🔮 PSV wint (x100 bij Circus)
🔮 PSV wint (x100 bij TOTO.nl)

 

Voorspelling PSV – Lens

Dit is de ultieme gelegenheid voor PSV om nog kans te maken op een plek in de volgende ronde van de Champions League. Met de thuiswedstrijd en het voordeel van het eigen stadion zal PSV er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen.

PSV – Lens
3-1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P