fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips PSV – Feyenoord | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedtips PSV – Feyenoord | Eredivisie

PSV

2.17

Circus

3.70

Unibet

3.60

Circus

PSV – Feyenoord
Wedtips en voorspelling

Dit weekend ontvangt koploper PSV de nummer twee, Feyenoord, in de Eredivisie. De vraag is of Feyenoord in kan lopen op PSV, of dat de titelstrijd na dit weekend zo goed als beslist is.

De huidige achterstand is 10 punten met nog 11 wedstrijden te gaan. De huidige quotering voor een PSV-kampioenschap is nog maar 1,01; al met al is dit de laatste kans voor Feyenoord om nog iets te forceren.

Denk jij dat beide teams scoren in deze wedstrijd? Wed op een quotering van 50 als nieuwe speler van TOTO! 

Wedtips PSV – Feyenoord

Feyenoord wint – (3.80 @ Circus.nl)
Uit de voorgaande wedstrijden tussen PSV en Feyenoord bleek al dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn. Ook in deze wedstrijd kan het alle kanten opgaan. De bookmakers geven PSV een groot voordeel met een quotering van slechts 2.11. De uitkomst van deze wedstrijd is wat ons betreft een 50/50 kans, en daarom is de quotering van 2.55 op Feyenoord of gelijkspel hoog.

Timber schot op doel – (2.60 @ Unibet.nl)
Timber scoorde in de laatste ontmoeting met PSV een heerlijk doelpunt buiten de 16. Nu Calvin Stengs geblesseerd is uitgevallen zal hij weer met de punt naar voren spelen op het middenveld.

Beide teams scoren – (50 @ Toto.nl)
De normale quotering van beide teams scoren is 1.66. Als nieuwe speler van TOTO kun je profiteren van een quotering van [50!] op deze wedtip. 

Voorspelling PSV – Feyenoord

Het zal een spannende wedstrijd worden met minimaal verschil in kwaliteiten

PSV – Feyenoord
1 – 2

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P